NORDIC HEALTH SPRAYS

MINNA BISTER Toimitusjohtaja

Minna on terveystuotealalla 33 vuotta työskennellyt fytonomi ja luontaistuoteneuvoja. Hän tunteekin hyvin markkinoilla olevat valmisteet. Minna havaitsi työnsä ohessa, että markkinoille oli tuotava jotain uutta asiakkaiden avuksi. Hän halusi löytää hyvälaatuisia tuotteita, jotka tuottaisivat riittävän avun ja tehon asiakkaille sekä imeytyisivät hyvin nostaen veren ravinnepitoisuudet oikealle tasolle. Nordic Health -vitamiinisuihkeet ovat luonnollisia, hyvin imeytyviä ja tutkittuja! Palaute käyttäjiltä on erinomainen. Minna vastaa myynnistä erityisesti klinikat, terveyskaupat ja terapeutit.

PÄIVI KAASALAINEN Markkinointipäällikkö

Päivi on myynnin- ja markkinoinnin ammattilainen. Hän on toiminut erilaisissa myynti- ja markkinointitehtävissä mm. matkailu- ja hotellialalla, yhteensä lähes 30 vuotta. Terveyssuihkeisiin Päivi aikanaan tutustui hänelle rakkaan kilpatanssimaailman parissa. Tanssi on erittäin rankka ja fyysinen laji, jossa koko kropan lihakset joutuvat kovalle koetukselle. Tästä usein seuraa erilaisia kipuja ja jopa kramppeja. Näihin ihon kautta nopeasti imeytyvät magnesiumsuihkeet ovat antaneet nopeimman ja parhaan avun. Erityisesti Päivi arvostaa Nordic Health – tuotteilla tehtäviä imeytymistutkimuksia.Päivi vastaa hoitolamyynnistä ja markkinoinnista yleisesti.

PETRA IJÄS Myynnin ja markkinoinnin koordinaattori

Petra on Nordic Health-tiimin uusin vahvistus. Hän valmistui tradenomiksi Laurea-ammattikorkeakoulusta vuonna 2015 ja on hankkinut aiempaa työkokemusta mm. Uudenmaan Yrittäjissä. Petra pitää sujuvasti käsissään moninaiset myyntiin ja markkinointiin liittyvät asiat sekä osallistuu aktiivisesti asiakastyöhön. Sekä suuhun suihkutettavat vitamiinit, että iholle suihkutettavat magnesiumit ovat Petralla jokapäiväisessä käytössä. Magnesiumit auttavat häntä parempiin suorituksiin mm. rakkaan harrastuksen, CrossFitin, parissa. Urheilullisena ihmisenä Petra arvostaa magnesiumin nopeaa ja tehokasta imeytymistä ihon kautta. Petra auttaa mielellään asiakkaitamme kaikissa Nordic Health-tuotteisiin liittyvissä asioissa.

INKERI HERKONHEIMO Kuluttajaneuvonta

Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta

Nordic Health Sprays haluaa tarjota asiakkailleen parasta – toimivia ja laadukkaita tuotteita, jotka ovat tutkitusti korkealaatuisia ja edustavat alan uusinta kehitystyötä.

Toimintamme ydinarvoja ovat yhteishenki, toiminnallisuus, kunnioitus ja positiivisuus. Teemme asiantuntevaa ja aidosti välittävää myyntiä. Asiakkaalle etsitään hänelle parhaiten soveltuva ja toimivin ratkaisu – varmistetaan, että hän saa avun tarpeisiinsa. Asiakas saa parhaiden mahdollisten tuotteiden lisäksi asiantuntevaa myyntiä, sekä osaamista, tukea ja apua.