Sytytä valot aivoihin käyttämällä B12-suihketta

img

Espoolainen Erkki Palviainen on vankkumaton superfoodin eli superruuan kannattaja. Ravintolisinä hän käyttää suihkemuotoisena Nordic Health magnesiumia, B12- ja D-vitamiinia, koska ne imeytyvät hyvin.

Erkki on vankkumaton lähiruuan/luomuruuan ja superfoodin kannattaja. Hän ei syö mitään synteettistä ravintolisää vaan nauttii ne luonnonravinteina ja mielellään suihkevalmisteina. Erityisen mieltynyt hän on B12-suihkeeseen.

– En saa B12-vitamiinia tarpeeksi ruuasta. Olen katsonut parhaaksi turvautua suihkeeseen, sillä näin se imeytyy todella tehokkaasti limakalvoilta suoraan aivoihin.

Kun laitoin sitä ensimmäisen kerran suuhuni, tajusin välittömästi, että minulla on ollut siitä vajetta. Nykyinen ruoka on mennyt sellaiseksi, ettei siitä enää saa riittävästi B12-vitamiinia, ja tablettimuotoiset B12-ravintolisät imeytyvät todella huonosti.

Eräiden arvioiden mukaan vähintään 70 prosentilla ihmisistä on B12-vitamiinin puute. Väitetään lisäksi, että tablettimuotoisista B12-valmisteista imeytyisi elimistöön vain yksi prosentti. Eräät tutkijat ovat sitä mieltä, että vahva tämän vitamiinin puute voi jo vuodessa laukaista alkavan dementian ja Alzheimerin taudin.

Suomalaiset lääkärit ovat havainneet B12-vitamiinin puutosta yleisesti jo lapsillakin. B12-vitamiinin puutos aiheuttaa myös pistelyä ja puutumista raajoissa sekä ongelmia hemoglobiinin kanssa. Hermosäryissä siitä on myös suurta hyötyä.

– B12-vitamiinin puutos vaikuttaa monin tavoin. Illalla on nukahtamisvaikeuksia ja aamulla on vaikea herätä, myös hapenottokykyyn tulee ongelmia.

– Kun aloin ottamaan B12-vitamiinia suihkeena, on kuin valot olisi laitettu päälle, Palviainen kuvailee.

– Virkeystaso nousi muutamassa päivässä.