Miksi Nordic Health™-suusuihkeet imeytyvät ylivertaisesti?

img
Vitamiinisuusuihkeet

Nordic Health™ vitamiinisuusuihkeiden sisältämät raaka-aineet ovat huolella valittuja ja niiden keskinäinen synergia on tutkittu. Jokainen suihkeen sisältämä raaka-aine edesauttaa vitamiinin imeytymistä antaen näin käyttäjälleen täyden hyödyn. Nordic Health™ vitamiinisuusuihkeiden ylivertainen imeytyminen on varmistettu tuotekehitysvaiheessa imeytymistutkimuksilla sekä imeytymisreittitutkimuksilla Cardiffin, Ulsterin ja Sheffieldin yliopistoissa.

img
Suusuihke imeytyy posken limakalvolta verenkiertoon

Nordic Health™ vitamiinisuusuihkeet ovat tehokas tapa imeyttää vitamiinit suoraan verenkiertoon. Uusimpien tutkimusten mukaan vitamiinimme imeytyvät parhaiten posken limakalvolta. Imeytyminen tapahtuu tutkitusti posken limakalvon kautta ohittaen suoliston.

Toimivat tuotteet

Markkinoilla on useita erilaisia valmisteita, jotka usein päällisin puolin sisältävät samoja ravintoaineita. Paitsi ravintoaineiden kemiallinen muoto, myös tuotteissa käytetyt apuaineet ja liuoksen koostumus vaikuttavat olennaisesti niiden imeytymiseen ja siten siitä saatavaan terveyshyötyyn. Nordic Health™ -tuotteiden koostumus on suunniteltu siten, että imeytyminen on paras mahdollinen kaikkien ravintoaineiden osalta. Valmiin tuotteen imeytyminen on myös tutkittu vapaaehtoisten koehenkilöiden avulla, jolloin voidaan olla varmoja sen toimivuudesta.

 • front-sun.png
  img
  Valitse sopiva valmiste

  Tablettimuotoisiin ravintolisiin on usein sisällytetty kaikki mahdolliset ravintoaineet ja mahdollisimman suurina annoksina. Monet hivenaineet kilpailevat samasta imeytymisreitistä keskenään ja vain pieni osa tabletin sisältämistä ravintoaineista pääsee imeytymään. Vahvuuden sijaan terveydestään huolehtivan asiakkaan tulisi kysyä nimenomaan valmisteiden imeytymisestä ja onko sitä asiaa tutkittu valmistajan toimesta. Elimistöön imeytyvä määrä on Nordic Health™ -suihkeista tutkitusti hyvä, jolloin ravintoaineita ei tarvitse syödä ylisuurina annoksina turhan takia.

 • front-heart.png
  img
  Suihke annostellaan suun limakalvolle

  Vitamiinien ja hivenaineiden annostelu suun limakalvolle on sangen uusi asia. Tutkimukset ovat osoittaneet, että suun limakalvo ja etenkin posken limakalvo on erityisen hyvä ravintoaineiden annosteluun. Ravintoaineet imeytyvät oikein suunnitellusta Nordic Health™ -suihkeesta nopeasti suoraan laskimoverenkiertoon ja silloin nekin henkilöt, joilla on haasteita ravintoaineiden imeytymisessä, voivat varmistaa ravintoaineiden luotettavan ja nopean imeytymisen suusuihkeen avulla.

 • front-hand.png
  img
  Tutkitusti tehokas!

  Monia tuotteita mainostetaan hyvin imeytyvinä, vaikka niiden imeytymistä ei ole käytännössä tutkittu lainkaan. Ravintoaineiden imeytyminen suolistossa on monimutkainen prosessi, jossa moni asia vaikuttaa lopputulokseen. Myös erilaiset suoliston haasteet ovat aikaisempaa yleisempiä ja jopa lasten tulehdukselliset sairaudet ovat lisääntyneet maailmassa*. Tulehtuneessa suolistossa kaikkien ravintoaineiden imeytyminen on heikentynyt. Useissa eri tutkimuksissa on voitu selkeästi osoittaa se, kuinka ravintoaineiden imeytyminen on optimaalisesti suunnitelluista Nordic Health™ -suusuihkeista aina suolistossa tapahtuvaa imeytymistä luotettavampaa. Verimittauksilla on varmistettu, että ravintoaineiden pitoisuudet veressä nousevat suusuihkeryhmässä aina huomattavasti nopeammin ja tasaisemmin kuin suolistoimeytymiseen perustuvassa vertailuryhmässä.

  * Tutkimukset

Tuotteen ainesosien synergialla on merkitystä

img

Tuotepakkauksen ainesosaluettelossa kerrotaan ainoastaan valmisteessa käytetyt ainesosat, mutta ei sitä missä suhteessa ja millä tavalla lopullinen valmiste on niistä valmistettu.

Valmistusteknisesti tuote voidaan valmistaa eri tavoilla, mikä vaikuttaa esimerkiksi ravintoaineiden imeytymiseen. Tätä asiaa ei voi mitenkään lukea pakkauksen päältä. Nordic Health™ -suihkeissa kaikki valmisteissa käytetyt ainesosat on yhdistetty niin, että lopullisen tuotteen sisältämät ravintoaineet imeytyvät optimaalisesti häiritsemättä toistensa imeytymistä. Tuotteessa käytettyjen ainesosien yhteisvaikutus on selvästi vahvempi kuin yksittäisten aineiden vaikutus erikseen.

B12-vitamiinin muoto

B12-vitamiinivalmisteissa vitamiini voi olla syanokobalamiinia tai metyylikobalamiinia. Syanokobalamiini on B12-vitamiinin synteettinen muoto, josta elimistö joutuu muokkaamaan sitten toimivan, vitamiinin aktiivisen muodon eli metyylikobalamiinin. Tässä prosessissa vapautetaan myös molekyylissä kiinni oleva syanidi-ioni, joka häiritsee elimistön normaalia energiantuotantoa. Suurina pitoisuuksina syanidi-ioni on tappava myrkky. Metyylikobalamiini on B12-vitamiinin luonnollinen, elimistössä toimiva muoto, jonka on osoitettu imeytyvän erinomaisesti Nordic Health™ -suusuihkeesta.

Lue lisää
Tilaa uutiskirje
×