Ylivertaisesti ja tutkitusti imeytyvä magnesium

img

Nordic Health™ magnesiumtuotteiden sisältämät raaka-aineet ovat huolella valittuja ja niiden keskinäinen synergia on tutkittu. Jokainen tuotteen sisältämä raaka-aine edesauttaa magnesiumin imeytymistä antaen näin käyttäjälleen täyden hyödyn. Nordic Health™ magnesium ihotuotteiden ylivertainen imeytyminen on varmistettu imeytymistutkimuksilla sekä imeytymisreittitutkimuksilla Cardiffin, Ulsterin ja Sheffieldin yliopistoissa.

img
Magnesium imeytyy suoraan iholta verenkirtoon

Nordic Health™ ihotuotteet sisältävät maailman puhtainta, luonnollista ja farmaseuttista laatua olevaa magnesiumia. Magnesium imeytyy ihon kautta suoraan verenkiertoon ohittaen suoliston. Suihkuta tai levitä suoraan iholle ja hiero halutulle alueelle. Tämä on tehokas ja nopea tapa imeyttää magnesium suoraan verenkiertoon.

Zechstein

Toimivat tuotteet

Markkinoilla on useita erilaisia valmisteita, jotka usein päällisin puolin sisältävät samoja ravintoaineita. Paitsi ravintoaineiden kemiallinen muoto, myös tuotteissa käytetyt apuaineet ja liuoksen koostumus vaikuttavat olennaisesti niiden imeytymiseen ja siten siitä saatavaan terveyshyötyyn. Nordic Health™ -tuotteiden koostumus on suunniteltu siten, että imeytyminen on paras mahdollinen kaikkien ravintoaineiden osalta. Valmiin tuotteen imeytyminen on myös tutkittu vapaaehtoisten koehenkilöiden avulla, jolloin voidaan olla varmoja sen toimivuudesta.

 • s1.png
  img
  Valitse sopiva valmiste

  Tablettimuotoisiin ravintolisiin on usein sisällytetty kaikki mahdolliset ravintoaineet ja mahdollisimman suurina annoksina. Monet hivenaineet kilpailevat samasta imeytymisreitistä keskenään ja vain pieni osa tabletin sisältämistä ravintoaineista pääsee imeytymään. Vahvuuden sijaan terveydestään huolehtivan asiakkaan tulisi kysyä nimenomaan valmisteiden imeytymisestä ja onko sitä asiaa tutkittu valmistajan toimesta. Elimistöön imeytyvä määrä on Nordic Health™ -suihkeista tutkitusti hyvä, jolloin ravintoaineita ei tarvitse syödä ylisuurina annoksina turhan takia.

 • s3.png
  img
  Magnesium imeytyy tehokkaasti iholta

  Ihoa on totuttu virheellisesti pitämään läpäisemättömänä esteenä ulkoisille aineille. Näin ei kuitenkaan käytännössä ole. Nordic Health™ -magnesiumsuihkeiden sisältämä magnesiumkloridi sekä muut tehoaineet imeytyvät ihonalaiseen kudokseen nopeasti laukaisten esimerkiksi kivuliaat lihaskrampit muutamassa minuutissa. Käynnissä olevissa tutkimuksissa iholle annosteltu magnesiumsuihke näyttäisi voivan riittää koko kehon magnesiumtarpeen tyydyttämiseen, jos suolistoimeytyminen on esimerkiksi sairauden tai käytössä olevien lääkkeiden vuoksi häiriintynyt.

 • purest-natural-source.jpg
  img
  Tutkitusti tehokas!

  Monia tuotteita mainostetaan hyvin imeytyvinä, vaikka niiden imeytymistä ei ole käytännössä tutkittu lainkaan. Ravintoaineiden imeytyminen suolistossa on monimutkainen prosessi, jossa moni asia vaikuttaa lopputulokseen. Myös erilaiset tulehdukselliset suolistosairaudet ovat aikaisempaa yleisempiä ja tulehtuneessa suolistossa kaikkien ravintoaineiden imeytyminen on heikentynyt. Nordic Health™ -suihkeiden erinomainen imeytyminen on tutkittu imeytymiskokeiden avulla ja nekin ihmiset, joilla on haasteita suoliston kanssa saavat suihkeiden avulla luotettavasti terveydelle välttämättömiä ravintoaineita. Ravintoaineet imeytyvät suun limakalvolta suoraan verenkiertoon ja ovat heti elimistön käytettävissä.

Tuotteen ainesosien synergialla on merkitystä

img

Tuotepakkauksen ainesosaluettelossa kerrotaan ainoastaan valmisteessa käytetyt ainesosat, mutta ei sitä missä suhteessa ja millä tavalla lopullinen valmiste on niistä valmistettu.

Valmistusteknisesti tuote voidaan valmistaa eri tavoilla, mikä vaikuttaa esimerkiksi ravintoaineiden imeytymiseen. Tätä asiaa ei voi mitenkään lukea pakkauksen päältä. Nordic Health™ -suihkeissa kaikki valmisteissa käytetyt ainesosat on yhdistetty niin, että lopullisen tuotteen sisältämät ravintoaineet imeytyvät optimaalisesti häiritsemättä toistensa imeytymistä. Tuotteessa käytettyjen ainesosien yhteisvaikutus on selvästi vahvempi kuin yksittäisten aineiden vaikutus erikseen.

Tilaa uutiskirje
×