img
  Minna Bister

  Toimitusjohtaja

  Minna on terveystuotealalla 33 vuotta työskennellyt fytonomi ja luontaistuoteneuvoja. Hän tunteekin hyvin markkinoilla olevat valmisteet. Minna havaitsi työnsä ohessa, että markkinoille oli tuotava jotain uutta asiakkaiden avuksi. Hän halusi löytää hyvälaatuisia tuotteita, jotka tuottaisivat riittävän avun ja tehon asiakkaille sekä imeytyisivät hyvin nostaen veren ravinnepitoisuudet oikealle tasolle. Nordic Health -vitamiinisuihkeet ovat luonnollisia, hyvin imeytyviä ja tutkittuja! Palaute käyttäjiltä on erinomainen. Minna vastaa myynnistä erityisesti klinikat, terveyskaupat ja terapeutit.

  img
  Petra Ijäs

  Myynnin ja markkinoinnin koordinaattori

  Petra pitää sujuvasti käsissään moninaiset myyntiin ja markkinointiin liittyvät asiat sekä osallistuu aktiivisesti asiakastyöhön. Sekä suuhun suihkutettavat vitamiinit, että iholle suihkutettavat magnesiumit ovat Petralla jokapäiväisessä käytössä. Urheilullisena ihmisenä Petra arvostaa magnesiumin nopeaa ja tehokasta imeytymistä ihon kautta. Petra auttaa mielellään asiakkaitamme kaikissa Nordic Health-tuotteisiin liittyvissä asioissa.

  img
  Hanna Leppäniemi

  Myyntipäällikkö

  Hanna on tiimimme uusin vahvistus. Myyntipäällikkönä Hanna vastaa asiakkuuksista. Hän on asiakaskohtaamisista nauttiva myynnin ammattilainen, jolle lisäarvon tuottaminen asiakkaalle ja asiakkaan menestys ovat tärkeitä. Hannan pitkä työura myynnin parissa antaa hyvän taustan erilaisten asiakkuuksien hoitamiselle. Hanna on tutustunut Nordic Health -tuotteisiin omakohtaisten kokemustensa kautta ja on ylpeä saadessaan kertoa tuotteista, joiden takana voi seistä aidosti.

  Hanna arvostaa erityisesti tuotteiden helppokäyttöisyyttä, hauskuutta ja hyvää imeytymistä. Hän on vakuuttunut tuotteiden toimivuudesta mm. koripalloharrastuksessa ajoittain vaivaavien polvivaivojen helpottuessa Recovery-magnesiumsuihkeella. Myös nelilapsisen perheen äitinä ja omien kokemustensa kautta, hän tietää, että terveellisistä elämäntavoista huolimatta, asiat eivät aina suju halutulla tavalla. Niinpä hän kokee koko perheelle tärkeänä käyttää vitamiinisuusuihkeita päivittäin.

  Hanna auttaa sinua mielellään kaikissa Nordic Health asioissa. Häneltä saat päiväsi piristykseksi aimo annoksen positiivisuutta, työniloa ja hymyä!

  img
  Johanna Vänskä

  Tuotepäällikkö

  Johanna on myynnin ammattilainen, jonka erityisosaamista ovat ravitsemus- ja liikuntalääketiede sekä ihon hoito. Hänellä on mm. terveystieteiden kandidaatin ja kosmetologin koulutus. Johanna vastaa Nordic Health Sprays:llä erityisesti apteekkisektorin myynnistä ja tuotekoulutuksesta. Monipuolisissa liikuntaharrastuksissa syntyvissä lihaskivuissa ja mm. ajoittaisissa selkävaivoissa nopeatehoisista magnesiumsuihkeista on ollut suuri apu Johannalle. Helppokäyttöiset ja turvalliset Nordic Health-vitamiinisuihkeet ovat koko perheen käytössä säännöllisesti.

  img
  Mari Multisilta

  Logistiikkakoordinaattori

  Mari on koulutukseltaan restonomi (amk), mutta kiinnostus terveys- ja hyvinvointialan puolelle on kuljettanut lopulta terveyskaupan myymälävastaavan kautta Nordic Health Spraysin puolelle logistisiin töihin. Mari vastaa mm. tilausten käsittelystä sekä kuluttaja- että yrityspuolella, sekä hallinnoi varastoa ja tavaratilannetta. Marilla on itsellään melkeinpä kaikki tuotteet käytössä, joka aamu hän suihkuttelee kaikki vitamiinit ja esim. kuntosalin yhteydessä käyttää magnesium-geeliä lihasten huoltoon. Toinen Marin lempituotteista kunnon magnesium-tankkaukseen ja rentoutumiseen on hiutaleilla terästetty lämmin jalkakylpy. Mari on herkkäihoinen, joten geeli ja hiutaleet ovat siksikin nousseet hänelle suosikeiksi. Nordic Healthin tuotteissa Mari arvostaa tutkittua tehoa, imeytyvyyttä ja nopeaa apua.

  img
  Marlene Pöllänen

  Tuoteasiantuntija

  Marlene on Nordic Health -tiimin tuoteasiantuntija, joka kiertää jälleenmyyntipaikoissamme esittelemässä Nordic Health -tuotteita sekä messuilla. Marlene on kouluttautunut myynnin ja markkinoinnin alalla ja hänellä on vahvat vuorovaikutustaidot. Marlene on toiminut 14 vuotta yrittäjän ihonhoidon parissa, kouluttaen sekä tehden yhteistyötä mm. luontaistuotekauppiaiden sekä kosmetologien kanssa. Ihonhoidossa vahvana asiana on sisäinen hyvinvointi, josta Marlene on ollut yrittäjävuosiensa ajan kiinnostunut. Marlene arvostaa Nordic Health vitamiinien ja magnesiumien imeytymistä, sillä niiden ylivertainen imeytyminen tukee sisäistä hyvinvointia. Omakohtaista apua Marlene sai kaksi vuotta sitten hoidettuaan pahan jännetupentulehduksensa Nordic Healthin magnesiumihosuihkeella. Liikunnallisena ihmisenä ja pitkillä, paljon autossa istumista ja paljon seisomista sisältävillä, työreissuilla, on Marlenelle ollut suuri apu ja helpotus Nordic Health magnesiumtuotteista.

  Toma Stankevitsch

  Tuoteasiantuntija

  Toma on NordicHealth -tuotteiden tuoteasiantuntija ja kertoo sanojen joogi, luonto, luonnonmukaisuus, ravinto ja ravinnon kasvatus kuvastavan parhaiten sitä, mistä hänen päivänsä koostuvat. Noin viisi vuotta sitten Toma siirtyi Boost B12-vitamiinisuusuihkeen säännölliseksi käyttäjäksi ja huomasi unenlaadun myös parantuvan huomattavasti suihkeen käytön myötä. Toma on todella tarkka tuotteiden laadusta sekä toiminnallisuudesta ja antaakin näissä NordicHealth -tuotteille täyden kympin.

  img
  Jaana Pahikka-aho

  Tuoteasiantuntija

  Jaana on Nordic Health -tuotteiden tuoteasiantuntija. Hän on ammatiltaan koulutettu jalkojenhoitaja. NordicHealth -tuotteista Jaana innostui omakohtaisen kokemuksen kautta, kun 4 vuotta sitten Pispalan portaita kavutessa jalkojen krampit hävisivät hetkessä NordicHealth Magnesium ihosuihkeella. Jaanan koko perhe käyttää NordicHealth -sarjan tuotteita, niin magnesiumeja kuin vitamiinejakin. Jaanan mies sai avun iskias-vaivaansa Nivel magnesiumsuihkeella ja oman tulehduskierteensä Jaana sai kuriin Kurkuma- suusuihkeella. Jaana esittelee ja jälleenmyy NordicHealth -tuotesarjaa omassa jalkahoitolassaan sekä kiertää ympäri Suomea liikkeissä ja messuilla kertomassa tutkitusti hyvin imeytyvistä, loistavista 100% luonnollisista NordicHealth- tuotteista.

Ota yhteyttä

Katso yhteystietomme täältä.

Lue lisää