Huolehdimme luonnosta

img

Vastauksena kasvaviin huoliin liittyen muovin tuotantoon ja kierrättämiseen, NordicHealth -pulloissa käytetään kierrätettyjä ja hiilinegatiivisia pakkausratkaisuja, jotka auttavat meitä vähentämään ympäristölle aiheutuvia vaikutuksia. Käytössämme on kahta erilaista pakkausta.

Valtameristä kerätty muovi

Olemme yksi maailman ensimmäisistä yrityksistä, joka käyttää valtameristä kerättyä muovia ja kotitalouksien kierrätettyä muovia pakkausmateriaalin lähteenään. Valtameristä kerättyä muovia hyödynnetään suurimmassa osassa suusuihke tuotteitamme.

Raakaruokosokerista valmistetut pakkaukset

Käytämme pakkauksia, joka on valmistettu raakaruokosokerista. Tuotantoprosessi raakaruokosokerista valmistetuista pakkauksista on hiilinegatiivista, enemmän CO2 poistuu ilmakehästä kasvuaikana, kuin kulutetaan sen tuotannossa ja jakelussa.

Ensimmäisenä ekologisissa pakkauksissa ovat saapuneet uutuustuotteemme. DLux1000 vegaanisen D3-vitamiinisuusuihkeen sekä Vegaanisen vitamiini-mineraalisuusuihkeen pullo on valmistettu 70% valtamerien jätemuovista 30% kotitalouksien kierrätetystä muovijätteestä. Vahvan Rauta suusuihkeen pullo on valmistettu raakaruokosokerista. Pahvipakkauksemme valmistetaan ainoastaan vastuullisesti hoidetuista, FSC-sertifioiduista metsistä saatavista raaka-aineista. Tuotteiden pakkaukset ovat 100% kierrätettäviä.

Tilaa uutiskirje
×