Transdermaalinen (ihon kautta imeytettävä) magnesium -teknologia

img

Useimmiten unohdettu, mutta elintärkeä ravintoaine magnesium on ratkaisevassa asemassa kehossamme. Magnesiumin läsnäolo jokaisessa kehomme solussa on olennaista, sillä auttaa säätelemään jopa yli 300 erilaista kehontoimintaa.

"Magnesiumtarpeemme ei ole ikinä ennen ollut näin suurta. Riittävän magnesiumtason omaava keho on vahvempi, joustavampi ja se pystyy taistelemaan paremmin fyysistä ja psyykkistä stressiä vastaan."

Nykyiset ruokavaliot ja stressillä terästetyt elämäntavat ovat vähentäneet dramaattisesti magnesiumin määrää kehoissamme.

Magnesium on tärkeä ravintoaine, joka toimii tukeakseen;

  • Rentoutumista ja unen laatua

  • Lihasjäykkyydestä tai lihaskrampeista palautumista sekä lihasten rentoutumista

  • Yleistä hyvinvointia

  • Energisyyttä

  • Parempaa suorituskykyä urheiluun liittyen

Magnesiumtasojen tankkaaminen ravintolisävalmisteiden avulla helpottaa ylläpitämään tervettä ja tasapainoista kehoa. Kuitenkin, perinteiset magnesiumlisäravinteet voivat osoittaa vaihtelevuutta/epäjohdonmukaisuutta magnesiumin imeytymisen suhteen.

Magnesiumtarpeemme ei ole koskaan ennen ollut näin suurta...

Suuri osa yli 65-vuotiaista kärsii magnesiumin puutteesta

Iso osa nuorista omaa magnesiumtasot, jotka ovat päivittäisellä tasolla riittämättömät

Päivittäisen ruokavalion sisältämä magnesium on vähentynyt huomattavasti

Magnesium, joka imeytyy ihon kautta

Nordic Health Magnesiumtuotteet takaavat nopean ja tehokkaan tavan imeyttää magnesiumia. Ne imeytyvät transdermaalisesti eli ihon kautta. Tämä imeyttämistapa on todistettu tutkitusti tehokkaaksi.

Transdermaalinen magnesium on todistettu tutkimuksissa tehokkaammaksi, kuin esimerkiksi suun kautta otettavat lisäravinteet, kuten tabletit tai kapselit. Ihon kautta imeytettävä magnesium on tehokas esimerkiksi vatsaanoireista kärsivillä, sillä se ohittaa ruuansulatuskanavan. Tällöin suolistosairaus tai muutkaan vatsa-suolistokanavien haasteet eivät vaikuta magnesiumin imeytymiseen.

  • Nopea ja tehokas tapa imeyttää magnesium

  • Uranuurtava transdermaalinen tapa imeyttää tuote

  • Tieteellisesti tutkittu valmiste

  • Tuotteessa käytetään puhtaasta lähteestä louhittua magnesiumkloridia

  • Tuote ei sisällä epäpuhtauksia tai raskasmetalleja

Tuote levitetään suoraan iholle, jonka jälkeen magnesium imeytyy nopeasti verenkiertoon. Se ohittaa ruuansulatuskanavan, jossa monet ravintoaineet kuten magnesium imeytyvät heikosti. Lisäksi tuote antaa nopeaa paikallista apua palautumiseen ja kramppeihin, sillä sen voi levittää suoraan krampista tai lihasjumista kärsivän alueen päälle.

Tutustu tuotteisiin tästä.

Tilaa uutiskirje
×