”Suihke antoi niihin välittömästi avun ja kipu katosi.”

img

Testing Labin 30 hengen puolueeton testiryhmä sai käyttöönsä 1 kuukauden ajaksi NordicHealth Nivel magnesium ihosuihkeen. Testaajat olivat erilaisia kuntoilijoita ja liikkujia, joilla oli erilaisia kireyksiä ja kipuja nivelissä, jänteissä ja/tai lihaksissa. Huikeat 81% testaajista sai apua Nivel magnesiumihosuihkeesta ja suosittelisi tuotetta kaverilleen!

Apua olkapäävaivoihin

Testaajat huomasivat suihkeen positiiviset vaikutukset erityisesti lihasperäisissä olkapääkivuissa. Eräs testaajista kertoi, kuinka pitkäaikainen olkapääkipu katosi lähes kokonaan suihkeen ansiosta:

”9 kk vaivannut olkapääkipu on rajoittanut käden käyttöä ja käyttäessäni suihketta kipu katosi lähes kokonaan.”

Helpotusta jalkakipuihin

Testaajat huomasivat Nivel magnesiumsuihkeen toimivat pitkittyneestä lihasjumista johtuvaan polvikipuun sekä akillesjänteen ja pohkeen alueen kipuihin ja kireyksiin. Kilpaurheilijat saivat suihkeesta apua orastaviin jalkavaivoihin ja vaivat hävisivät kokonaan.

”Säären ulkosyrjä kipeytyi ja oli kosketusarka maratonin jälkeen mutta jo kolmen päivän Nivel Magnesium ihosuihkeen käytön jälkeen jalka oli taas kunnossa. Normaalisti juoksusta on joutunut pitämään taukoa, jotta jalka on parantunut”, eräs testaajista kertoo loppuraportissa.

Uskomaton apu nivelkipuihin

Nivelkivuista kärsivät testaajat saivat nopean avun suihkeesta ja useampi testaaja kertoikin kivun hävinneen kokonaan tai lievittyneen selvästi. Eräs testaajista kertoo:

”Minua on vaivannut pitkittynyt tenniskyynärpää, jonka vuoksi käden hauis- ja ojentajalihas ovat kipeytyneet. Suihke antoi niihin välittömästi avun ja kipu katosi.”

Suihke oli myös hyvä apu jo ennen lenkille lähtöä:

”Ihosuihke auttoi polvien nivelkipuihin. Molemmat polveni oireilevat joskus varsinkin rappusissa. Magnesium-suihke vei aika nopeasti kivun pois muutamaksi tunniksi, joka oli aika uskomatontakin. Suihke oli hyvä apu myös lenkille lähtiessä”, kertoi testaaja tuntemuksistaan Testing Labin raportissa.

Muutamat testaajat kertovat, kuinka saivat apua suihkeesta vaivoihin, joihin muut valmisteet eivät olleet tehonneet:

”Golfkyynärpäähän suihke auttoi huomattavasti paremmin kuin markkinoilla olevat kipugeelit vähentämällä ja lieventämällä selvästi kipuja kyynärpäässä. Suihke ei kuitenkaan poistanut vaivaa kokonaan, vaan sitä esiintyy edelleen rasituksen jälkeen”, kertoo eräs testaajista.

”Polvessani on nivelrikko ja polvi on ollut jonkun aikaa tosi kipeä ja olen käyttänyt kylmägeeliä ilman apua. Laitoin magnesium-suihketta ensimmäisen kerran ja se vei heti kivun pois 5 tunniksi.”

Tehoa lihasten palautumiseen ja pitkäaikaisen jumin hellittämiseen

Suihke rentoutti hyvin kireät lihakset, kuten esimerkiksi kovasta treenistä johtuvan seuraavan päivän kiristyksen tai niskan kireyden. Eräs testaaja kertoo raportissa, kuinka kireän niskan aiheuttama pääkipu hävisi heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen.

Testaajat kokivat, että lihakset rentoutuivat ja sitä kautta palautuivat paremmin suihketta käyttäessä. Kovatehoisen harjoittelun ja esim. maratonin aiheuttamasta kuormituksesta lihakset toipuivat nopeammin eivätkä lihakset tulleet missään vaiheessa yhtä kipeiksi kuin normaalisti.

Myös erään testaajan jumittunut alaselkä sai kyytiä suihkeen avulla:

”Alaselkä oli ollut niin pitkään jumissa ja ajattelin, että siihen ei enää auta mikään. Magnesium ihosuihkeen avulla jumit ja kivut kuitenkin hellittivät ja alaselkä alkoi parantumaan.”

Nivel Magnesium ihosuihke – tehokas nivelille, lihaksille ja jänteille

Suursuosikki, NordicHealth Nivel magnesiumihosuihke sisältää maailman puhtainta, luonnollista ja farmaseuttista laatua olevaa magnesiumia. Maailman puhtaimman luonnon magnesiumin tehoa lisäävät talvikkiöljy, glukosamiini ja mentoli. Nordic Health Nivel Magnesium ihosuihke imeytyy tutkitusti tehokkaasti ja sitä on miellyttävä käyttää.

Lähde: Testing Lab – loppuraportti

Tilaa uutiskirje
×