”Paremmat unet kuin koskaan aikaisemmin” - 93% suosittelee NordicHealth Uni Magnesiumvoidetta kaverilleen!

img

Testing Labin 30 hengen puolueeton testiryhmä sai 1,5 kuukauden ajaksi käyttöönsä NordicHealth Uni Magnesiumvoiteen. Testaajat olivat monipuolisesti eri lajeja harrastavia liikkujia, kuntoilijoita ja urheilijoita, joiden lajeina olivat mm. kuntosali, ryhmäliikunta, crossfit, juoksu, pyöräily, hiihto, uinti, triathlon ja palloilu.

Kahdella kolmasosalla testaajista oli ennen testijakson alkua usein tai säännöllisesti vaikeuksia nukahtaa iltaisin ja suurimmalla osalla heistä oli usein myös nukahtamista häiritseviä lihaskipuja ja/tai -kireyksiä. Lisäksi lähes jokaisella testaajalla oli nukahtamisvaikeuksia iltatreenin jälkeen ja he saattoivat nukkua iltatreenin jälkeisen yön huonosti.

93 % testaajista suosittelee tuotetta kaverille

90 %:lla testaajista iltatreenien jälkeinen nukahtaminen ja unen laatu paranivat

89 %:lla testaajista nukahtaminen helpottui

79 %:lla testaajista unen laatu parani

Testaajat kokivat Uni Magnesiumvoiteen miellyttävän tuntuiseksi ja soveltuvan hyvin myös hierontaan. Tuotetta oli myös helppo käyttää.

Lihakset rentoutuivat

Testiryhmäläiset huomasivat Uni Magnesiumvoiteen tehon lihasten rentoutumisena ja lihasjännitysten helpottumisena. Voide auttoi lieventämään lihaskireyksiä ja niistä johtuvaa kipua niin selässä, hartioissa kuin niskassakin. Kireyksien helpottumisen testaajat huomasivat jo ennen nukahtamista. Isommista lihaskivuista kärsivät testaajat kokivat tuotteen käytön hyödylliseksi myös päivällä.

”Kireät, jännittyneet ja rasittuneet lihakset rentoutuivat mukavasti ja voide toi kevyen tunteen jalkoihin”, raportissa kerrotaan.

Yhdellä testaajalla sartorius-lihas etureidessä oli repeytynyt vähän ennen testijakson alkua ja testaaja kertoi, että voiteesta oli huomattavasti hyötyä repeytymän paranemiseen.

Lihakset palautuivat nopeammin

Testaajat kokivat, että lihakset rentoutuivat ja lihasjumit helpottivat nopeasti treenin jälkeen, joka näkyi myös nopeampana palautumisena. Jalat myös tuntuivat palautuneimmilta raskaan treenin jälkeisenä aamuna.

Eräällä testaajalla eivät pohkeet olleet aiemmin palautuneet millään venyttelyn avulla, mutta voiteen käyttö rentoutti kipeytyneet pohkeet jo yhden käyttökerran jälkeen.

Testaajat kokivat, että Uni Magnesiumvoide rentoutti lihaksia siten, että lihaksiin jäi kuitenkin terävä olo harjoituksia silmällä pitäen, toisin kuin hieronnan jälkeen, jolloin kovempi harjoittelu ei ollut mahdollista.

Aistit rauhoittuivat ja nukahtaminen helpottui

Testaajat kokivat, että jo tuotteen laventelinen tuoksu toi rennon fiiliksen ja valmisti nukahtamiseen. Testaajat huomasivat rauhoittumisen parhaiten, kun he voitelivat hartiat ja niskan ennen nukkumaanmenoa. Voidetta käyttämällä oli helpompi rauhoittua nukkumaan.

89% testaajista nukahtaminen helpottui. Testaajat kokivat, että Uni Magnesiumvoide antoi levollisen ja rentoutuneen olon, jolloin nukahtaminenkin helpottui. Myös sängyssä pyöriminen väheni tai jäi pois kokonaan.

Nukahtamista ei testaajien mukaan häirinnyt myöskään kireät ja jännittyneet lihakset, jotka muuten saattoivat valvottaa ja hankaloittaa nukahtamista. Yksi syy nukahtamisen helpottumiseen olikin rentoutuneet lihakset ja jalat.

Testaajat myös huomasivat, että uni voiteen käytön loputtua nukahtaminen oli taas vaikeampaa.

Keho rauhoittui myös iltatreenaamisen jälkeen

Osa testaajista harjoitteli kovaa myös iltaisin ja iltatreenit saattoivatkin aiheuttaa levottomuutta ja keho kävi ylikierroksilla. 90%:lla testaajista nukahtaminen helpottui ja unen laatu paranivat iltatreenien jälkeen.

Osa testiryhmäläisistä totesi, että he saivat paremmat unet kuin koskaan aikaisemmin iltatreenin jälkeen ja erityisesti kilpailun tai kovatehoisen harjoittelun jälkeisenä yönä.

Uni Magnesiumvoide auttoi myös testaajien lihaskipuihin, raportissa kerrotaan.

Laadukkaampaa unta – myös levottomat jalat rauhoittuivat

79 %:lla testaajista myös unen laatu parani. Testaajat kertoivat nukkuneensa paremmin Uni Magnesiumvoiteen käytön myötä. Myös joidenkin testaajien puolisot huomasivat saman vaikutuksen kokeiltuaan tuotetta. Normaalisti katkonaisen ja pinnallisen unen laatu parani erityisesti alkuyöstä.

Testaajat huomasivat unen laadun paranemisen normaalia rauhallisempana sekä syvempänä yöunena ja hyvin nukuttuna yönä. Testaajat kokivat tällä oleva myös positiivinen vaikutus unirytmiin ja sen ylläpitoon.

Testiryhmässä kaksi testaajaa kärsivät levottomista jaloista ja he kertoivat levottomien jalkojen rauhoittuneen voiteen avulla.

Helpompi aamuherääminen

”Suuri vaikutus aamuheräämisessä on nukkumaanmenoajalla ja unen tuntimäärällä”, testaajat totesivat. Jos voiteen käytöllä sai parannettua unirytmiä vakiintuneemman nukahtamisajan kautta, helpotti se myös testaajien aamuheräämistä. Aamuherääminen oli osalla testaajista helpompaa nukahtamisen nopeutumisen sekä lihasten rentoutumisen myötä. Raportissa kerrotaan, että heräämistä ja aamua helpotti myös, jos lihakset tuntuivat levänneemmiltä.

Parasta NordicHealth Uni Magnesiumvoiteessa

”Anna unen halata” – Nordic Health Uni Magnesiumvoide

Tutkitusti ylivertaisesti imeytyvä Uni Magnesiumvoide on rentouttava yhdistelmä magnesiumia, laventelia sekä kamomillaa. Uni magnesiumvoiteen on kliinisesti todistettu rentouttavan väsyneitä lihaksia, rauhoittavan aisteja ja mieltä, joka mahdollistaa syvemmän ja säännöllisemmän unirytmin

Magnesium on luonnon mineraali, jolla on rauhoittava vaikutus koko kehoon. Nordic Health Uni magnesiumvoide auttaa rentouttamaan lihaksia sekä helpottaa lihasjännitystä ja näin edesauttaa hyvää unen laatua. Yksi teelusikka sisältää 150mg 100% luonnollista magnesiumia.

Dermatologisesti testattu. Miellyttävä iholla. Ei sisällä parabeeneja, synteettisiä hajusteita tai väriaineita. Sopii kasvissyöjille ja käytettäväksi raskauden aikana.

Tilaa uutiskirje
×