Nordic Health tuotteet Ruohonjuuressa

img

Hei taas kaikille lukijoille!

Tällä kertaa olen tehnyt yhteistyöpostauksen Ruohonjuuren kanssa. Kävin Tampereen liikkeessä haastattelemassa Ruohonjuuren myymäläpäällikköä, tuotevastaavaa sekä myyjiä. He halusivat kertoa lisää Nordic Health tuotesarjan lempparituotteistaan ja siitä, miksi tuotteet on valittu valikoimiin.

Tampereen Ruohonjuuren Myymäläpäällikkönä toimii Heidi Meisalmi. Hän kertoo nauttivansa työstään, sillä Ruohonjuuri on työpaikkana ainutlaatuinen. Vastuullisuus, asiakaslähtöisyys sekä monipuolinen hyvinvointi ovat ne ydinasiat, jotka viehättävät häntä työpaikassaan. Nordic Health tuotesarjassa korostuvat myös samat arvot.

Ruohonjuuressa on kattava valikoima Nordic Health tuotteita, joten ne ovat tulleet tutuksi kaikille Ruohonjuuressa työskenteleville. Heidi kertoo, että yksi hänen lempiutuotteistaan on piparmintun makuinen 75mcg Dlux3000 D-vitamiinisuihke. Kotona lapsien lemppari on Dlux1000, 25mcg vahvuinen D-vitamiini; “Suu ammollaan he haluavat aamuisin piparminttusuihkauksensa”. Hänellä on hyviä kokemuksia myös Rautasuusuihkeesta, jonka hän otti käyttöönsä reilu vuosi sitten. Tuotteen käytön aikana hän huomasi selkeitä, positiivisia vaikutuksia elämänlaatuun; esimerkkinä selkeä piristyminen.

Tuotevastaavana Tampereen Ruohonjuuressa toimii Esa. Hän on kasvissyöjä, joka on ihastunut uuteen Nordic Health Vegaaniseen vitamiini-mineraalisuusuihkeeseen. Hän kertoi, että ruokavaliosta on vaikea saada tarpeeksi tiettyjä vitamiineja tai mineraaleja. Erityisesti jodin ja B12-vitamiinin riittävä saanti on mietityttänyt. Jodia, rautaa, B12 ja D-vitamiinia sisältävän vegaanisuusuihkeen lisäksi hänellä on ollut kokemusta Boost B12- ja rautasuusuihkeesta. Hän on mittauttanut tasonsa ennen ja jälkeen tuotteen käytön, ja on nähnyt selkeät positiiviset tulokset arvoissaan.

Ruohonjuuressa käydessäni haastattelin vielä kahta myyjää, Reettaa ja Jonia. He kertoivat nauttivansa työstään Ruohonjuuressa esimerkiksi mahtavan työporukan vuoksi. Kaikista Ruohonjuuressa työskentelevistä oli ihanaa, että liikkeisiin saadaan paljon uutuuksia, asiakkaiden toivomia tuotteita ja varmistetaan se, että tuotteet ovat trendikkäitä sekä toimivia.

Molemmilla myyjillä on ollut käytössä Kurkuma Suusuihke, jota Reetta pitää lempituotteenaan. Hän on käyttänyt suihketta koko vuoden läpi, sillä haluaa pitää vastustuskykynsä kunnossa ja flunssan loitolla. Molemmat kehuivat Nordic Health tuotteiden helppokäyttöisyyttä, tehokasta imeytyvyyttä sekä hyvää makua.

Joni ja Reetta halusivat lopuksi jakaa myös asiakkaiden kommentteja Nordic Health tuotteisiin liittyen. He kertoivat saaneensa paljon hyvää palautetta Dlux Junior -ja Dlux Vauva D-vitamiini Suusuihkeista, sekä magnesium tuotteista geelin, suihkeen ja voiteen muodossa. Heidi kertoi olevansa iloinen tuotteiden eteen tehdystä tutkimustyöstä, sillä myös sen ansiosta tuotteita voi hyvin mielin suositella asiakkaille. Hän halusi lopuksi kiittää myös tuotteiden laadukkuudesta sekä riittoisuudesta.

Kokonaisuudessaan Tampereen Ruohonjuuressa vierailu oli erittäin mukava kokemus! Oli ihanaa tavata pirteitä ja hyvinvoinnista kiinnostuneita ammattilaisia. He ovat erittäin tietoisia ja innostuneita Nordic Health tuotesarjasta, ja auttavat varmasti myös sinua valitsemaan hyvät tuotteet vitamiini- ja mineraalitasojen nostattamiseksi. Ruohonjuuresta löydät myös usein erilaisia kamppiksia tuotteisiimme liittyen, joten kannattaa ottaa myös heidän sometilinsä haltuun. Heidät löydät instagramista www.instagram.com/ruohonjuuritampere/ ja Facebookista www.facebook.com/ruohonjuuri. Kiitos kovasti kaikille lukijoille!

-Tiia-Maria

---

#nordichealth #health #wellbeing #generationhealth

Tilaa uutiskirje
×