Loistoarvosanat puolueettomilta testaajilta NordicHealth magnesiumgeelille!

img

Saimme erittäin rohkaisevat tulokset liikunta-alan tuotteiden testaukseen erikoistuneelta Testing Labilta. Eri liikuntalajeja harrastavat liikkujat ja kuntoilijat kokeilivat Extra Vahva Magnesium geeliä normaalin elämän ja harjoittelun ohessa. Lähes kaikki testaajat saivat geelistä apua muun muassa lihaskramppeihin ja suonenvetoihin.

Jopa 91 prosenttia Extra Vahvan magnesiumgeelin testaajista sai avun lihaskramppeihin ja 88 prosenttia suonenvetoihin. Geeli auttoi myös lihasten palautumiseen. Kolmekymmentä erilaista liikkujaa ja kuntoilijaa käytti geeliä kuukauden ajan normaalin elämän ja treenirutiinien ohessa. Ennen testausta kaikilla testiryhmän jäsenillä oli ollut säännöllisesti lihaskramppeja tai suonenvetoja.

Testing Lab on riippumaton suomalainen liikunta-alan tuotteita ja palveluita testaava yritys. Testaus perustuu laajaan tietokantaan, jossa on tuhansia liikunnasta ja hyvinvoinnista kiinnostuneita vapaaehtoisia testaajia.

Apua maratoonarille

Eräs testaaja kertoo, että hän palautui maratonjuoksusta paljon nopeammin kuin yleensä. Aiemmin jalat ovat olleet maratonin jälkeen ‘todella levottomat’, mutta vastaavaa vaivaa ei tällä kertaa ollut, kun hän oli käyttänyt geeliä.

“Maratonin jälkeisenä yönä ei tullut suonenvetoja, vaikka aina aikaisemmin niitä on tullut paljon ja ne ovat olleet voimakkaita”, kuntoilija kertoo Testing Labin loppuraportissa.

Kuukausien jumi laukesi

Raportin mukaan testaajien lihaskrampit joko loppuivat kokonaan tai vähenivät testausjakson aikana. Testaajat saivat apua harjoitusten aikana esiintyviin lihaskramppeihin käyttämällä Extra Vahva Magnesium geeliä ennaltaehkäisevästi ennen treenejä.

Kommentissa eräs treenaaja kertoo, että hänellä oli ennen testijakson alkua kovan treenijakson seurauksena voimakkaita kramppeja ja jumiutumista pohkeissa. Lepojakso ei ollut auttanut, ja testauksen alkuvaiheessa hän ei ollut pystynyt lenkkeilemään juuri ollenkaan yli kahteen kuukauteen. Geelin avulla pohje alkoi kuitenkin rentoutua.

“Uskomattoman hyvä tuote!” testaaja kehuu Testing Labin raportissa.

Nopea apu suonenvetoihin

Geeli auttoi myös testaajaa, joka kertoi kärsineensä lapsuudesta asti jalkojen suonenvedosta ja yöllisestä kivusta. Kun hän hieroi Extra Vahvaa Magnesium geeliä pohkeisiin, särky loppui kymmenessä minuutissa ja hän sai nukuttua aamuun asti. Geeli tehosi testaajan mukaan paremmin kuin muun valmistajan suun kautta otettava tuote.

“Olen pitkään syönyt säännöllisesti magnesiumia lisäravinteena ilman apua”, testaaja kertoo raportin mukaan.

Parasta Extra Vahvassa Magnesium Geelissä

Raportti on luettavissa kokonaisuudessaan Testing Labin sivuilta osoitteesta https://www.testinglab.fi/nordic-health-sprays-extra-vahva-magnesium-geeli/

Teksti: Nordic Health Sprays

Tilaa uutiskirje
×