Top 6 - Lahjalista äitienpäivään

img

Äitienpäivää juhlitaan taas tuttuun tapaan toukokuussa. Tapana on muistaa rakasta äitiä esimerkiksi kukkien ja kortin muodossa. Terveys ja hyvinvointi ovat aina asioita, joita jokainen toivoo lähimmäisilleen. Tämän vuoksi olen halunnut koota Nordic Health tuotteista Top 6- lahjaideat äitienpäivään!

1. Rauta suusuihkeet

Mullistavat Rauta suusuihkeemme ovat olleet pitkään suuressa suosiossa. Uutuutena meiltä löydät myös vahvan version tutusta Rauta suusuihkeestamme. Uusi Vahva Rauta suusuihke on herkullisen granaattiomenan makuinen. Rauta suusuihkeissamme on mahtavaa niiden tehokas imeytyminen suun limakalvoilta. Ne ovat myös hammasystävällisiä eivätkä aiheuta mahavaivoja tai pahoinvointia!

Erityisesti naisilla varsinaiset rautatasot tai varastoraudat saattavat olla liian matalat. Tämä voi johtua esimerkiksi kuukautisista. Riittävä raudan saanti on tärkeää immuunipuolustukselle, kognitiivisille toiminnoille sekä virkeydelle.

Piristä äitisi päivää Nordic Health Rauta suusuihkeiden avulla!

2. B-complete vitamiinisuusuihke

Tuore uutuutemme antaa lisää virtaa! Herkullinen, luonnollisen persikan, luumun ja vadelman makuinen B-complete vitamiinisuusuihke on tutkitusti erinomaisesti imeytyvä ja se sisältää kaikkia kahdeksaa B-vitamiinia. Nämä B-vitamiinit toimivat yhdessä tukien kehon luonnollista energia-aineenvaihduntaa ja auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.

B-complete vitamiinisuusuihkeen energiaa boostaava vaikutus on tarpeen monille ja tuotteen sisältämä B12-vitamiini helpottaa ylläpitämään myös normaalia vuorokausirytmiä. Stressaavaan aikaan tämä tuote tekee hyvää myös hermoille. B-complete vitamiinisuusuihke sisältää myös biotiinia, joka edistää hiusten, limakalvojen ja ihon kuntoa. Uutuustuote, joka antaa paljon hyvää äidillesi!

3. Uni Magnesiumvoide

Tämä magnesiumvoide on mahtava rentouttaja! Olen itse käyttänyt tuotetta heti sen saapumisesta lähtien aina iltaisin. Magnesiumin saanti on taattua tämän tuotteen avulla sen loistavan imeytymisreitin ansiosta, mutta sillä on myös monia muita positiivisia vaikutuksia terveyteen ja hyvinvointiin. Voiteessa yhdistyvät magnesium, laventeli sekä kamomilla.

Uni magnesiumvoide on kliinisesti tutkittu ja sen on todistettu rentouttavan väsyneitä lihaksia sekä rauhoittavan aisteja ja mieltä. Tämä mahdollistaa syvemmän ja säännöllisemmän unirytmin. Voidemainen tuote myös kosteuttaa ihoa ja magnesium on oiva apu mm. levottomiin jalkoihin ja kramppeihin. Mikset siis antaisi lahjaksi äidillesi rentoa oloa?

4. Foolihappo (metyylifolaattimuotoinen) suusuihke

Uutuustuote, joka tekee hyvää kaikille! Herkullinen mustikan makuinen, ylivertaisesti imeytyvä metyylifolaattimuotoinen foolihappo suusuihke. Suusuihkeen sisältämä metyylifolaatti imeytyy posken limakalvolta suoraa verenkiertoon.

Tämä tuote sopii hyvin äitienpäivälahjaksi myös sen vuoksi, että foolihappoa tarvitaan erityisesti raskautta suunniteltaessa ja raskauden aikana. Mikset yllättäisi tulevaa äitiä tällä tuotteella?

5. Muscle magnesiumihosuihke

Lihaksia korjaava - Nopeampi palautuminen - Lihaskrampit - Lämpöä lihaksille

Urheilevan äidin unelmatuote Muscle magnesiumihosuihke on vihdoinkin saapunut suihkeperheeseen! Tämä urheilijan ja kuntoilijan paras ystävä sisältää maailman puhtainta, luonnollista ja farmaseuttista laatua olevaa magnesiumia. Harjoittelusta väsyneille lihaksille suunniteltu ihosuihke sisältää magnesiumin lisäksi sitruunaöljyä, arnikaa ja capsicumia. Anna äidillesi lahjaksi uusi vakituinen urheilukaveri!

6. Magnesium kylpyhiutaleet

Parhaaksi rentoutustuotteeksi palkittu, väsyneiden ja turvonneiden jalkojen pelastaja; Nordic Health Magnesium kylpyhiutale! Tämä puhdasta magnesiumia sisältävä tuote on mahtava ja tehokas tapa tankata magnesiumia. Magnesium kylpyhiutaleet edistävät myös normaalia ja rauhallista unta. Meiltä löydät tuotetta kolmessa eri koossa, joista pienimmät pussit sopivat loistavasti osaksi lahjapussukkaa tai lahjakoria. Tästä äitienpäivälahja mummille, reissaajalle tai kuntoilijalle!

Löydät vitamiini-ja mineraalisuusuihkeet tästä linkistä; https://www.nordichealthsprays.fi/fi/loyda-tuotteesi/#vitamiinit.kurkuma.rauta/

Magnesiumtuotteet löydät täältä; https://www.nordichealthsprays.fi/fi/loyda-tuotteesi/#magnesiumit/

Hyvää äitienpäivää kaikille äideille!

- Tiia-Maria

---

#nordichealth #health #wellbeing #generationhealth

Tilaa uutiskirje
×