Lahjaideat äitienpäivään

img

Taas lähestyy se aika vuodesta, kun juhlitaan äitienpäivää. Joka vuosi olen itse pohtinut kovasti, että mitä ostaisin lahjaksi. Suklaa ja kukkaset ovat lahjoja, joita lähes jokainen on ostanut lahjaksi äidilleen. Terveys ja hyvinvointi ovat arvostettuja asioita ja varmasti jokainen toivoo näitä asioita rakkaalle äidilleen. Mitä jos tänä vuonna antaisit jotakin erilaista ja hyödyllistä lahjaksi? Jotakin, joka edistää hyvinvointia. Olen koonnut top 5 lahjavinkit äideille. Vinkit sisältävät erityisesti tuotteita, jotka ovat olleet naisten suosiossa.

1. Rauta suusuihke

Mullistava rautasuihkeemme on tällähetkellä myös myydyin suihkeemme. Varsinkin naisilla varsinaiset rautatasot tai varastoraudat saattavat olla liian matalat. Monilla naisilla tämä johtuu esimerkiksi kuukautisista. Riittävä raudansaanti on tärkeää immuunisysteemille, kognitiivisille toiminnoille sekä virkeydelle. Rautasuihkeessamme mahtavaa on sen tehokas imeytyminen suun limakalvoilta, jonka vuoksi ei tarvitse esimerkiksi miettiä, mitä syö samaan aikaan kun ottaa rautalisän. Esimerkiksi maitotuotteet ja monet muut päivittäin käytettävät ruoka-aineet heikentävät raudan imeytymistä, ja siksi esimerkiksi tablettia ottaessa täytyy olla tarkkana ruuan suhteen. Rautasuihkeessa mahtavaa on myös se, ettei se aiheuta mahavaivoja tai pahoinvointeja. Suihke on myös vegaaninen!

2. Uni magnesiumvoide

Testailin univoidetta juuri vähän aikaa sitten videolla, ja siellä kerroinkin jo monista tuotteen hyödyistä. Magnesiuminsaanti on taattua tämän tuotteen avulla, mutta sillä on myös monia muita positiivisia vaikutuksia terveyteen ja hyvinvointiin. Univoide tuoksuu hyvältä ja se on ihanan rentouttava. Jokainen kaipaa välillä hemmottelua ja rentoutumista. Lisäksi unenlaadun paraneminen ja nukahtamisen nopeuttaminen onnistuvat myös tuotteen avulla. Lisäksi tuotteesta on apua lihaskipuihin ja se kosteuttaa ihoa.

3. Magnesium Body Butter

Kosteutuksesta puheenollen, tämä tuote on siihen tarkoitukseen täydellinen! Tuote on Euroopan paras luontaiskosmetiikkatuote 2018 natural skin care voittaja. Tuotteesta saa magnesiumia, mutta se on myös erittäin hyvä kosteuttaja ja ryppyjen siloittaja. Tätä tuotetta voi käyttää vartalon lisäksi myös kasvoilla.

4. Boost B12-vitamiinisuihke

B12 on muistille ja virkeydelle tärkeä vitamiini. Sen imeytymisestä on keskusteltu erittäin paljon, sillä monesti sen imeytyminen ei ole riittävän tehokasta. Tämän vuoksi monilla ihmisillä on puutetta kyseisestä vitamiinista. Suihkemuotoisena tuote imeytyy suoraa suun limakalvoilta verenkiertoon, ja siten hyvä imeytyminenkin on taattua! Sen energiaa boostaava vaikutus on tarpeen monille ja B12- vitamiini helpottaa ylläpitämään myös normaalia vuorokausirytmiä. Lisäksi tuote on vegaaninen ja ihanan aprikoosin makuinen! Tämä on yksi omista lemppareistani sen tuomien vaikutusten ja ihanan maun myötä.

5. Nivel magnesiumihosuihke

Nivel magnesiumimme on voittanut lukuisia palkintoja. Magnesium imeytyy suoraa iholta verenkiertoon ja helpottaa nopeasti esimerkiksi kramppeja. Nykyään myös erilaiset nivelkivut ovat lisääntyneet varsinkin vanhemmilla naisilla, mutta tuote tuo apua myös niihin. Jos äidilläsi esiintyy esimerkiksi polvikipuja juostessa, niska-hartiakipuja tai selkäkipuja, on tuote varmasti mieluinen.

- Tiia-Maria

---

#nordichealthsprays #generationhealth #health #wellbeing

Tilaa uutiskirje
×