Joululahjavinkit!

img

Joulu lähestyy ja monilla on varmasti lahjat mielessä. Itse olen joka vuosi pohdiskellut kovasti sitä, mitä antaisin lahjaksi. Ekologisuudenkin vuoksi haluan ostaa hyödyllisiä lahjoja. Hyvä terveys on kaikille tärkeä osa elämää, joten hyvinvointia lisäävistä valmisteista hyötyy varmasti jokainen. Nordic Health tuotteista löytyy monia valmisteista erilaisille ihmisille. Tästä postauksesta löydät ideoita vanhemmille, paljon urheileville ja myös kavereille.

  1. D-vitamiinisuihke. Suomalaisilla on usein puutoksia D-vitamiinista, ja talvella sitä suositellaan käyttämään lisäravinteena. NordicHealth D-vitamiinisuusuihkeet maistuvat hyvälle, imeytyvät tehokkaasti ja niitä on saatavilla erilaisilla vahvuuksilla. D-vitamiini suusuihkeita löytyy siis koko perheelle, vauvasta vaariin! Myös vegaaneille on oma versionsa. Tämän tuotteen voi helposti sujauttaa mukaan esimerkiksi perheelle, pariskunnalle tai vanhemmille suunniteltuun lahjakoriin.

  2. Matkustaminen on talven ja joulun aikana hyvin yleistä, joten matkaan lähteville hyvä lahjatuote voisi olla Magnesium kylpyhiutaleet. Istuminen autossa tai lentokoneessa turvottaa jalkoja ja saa ne herkästi kipeytymään. Itse olen huomannut palautuvani reissusta paljon paremmin silloin, kun olen tehnyt jalkakylvyn. Magnesium jalkakylpy tekee hyvää myös silloin kun jalat ovat kramppailleet mm. pitkien kävelyiden tai laskettelun takia.

  3. Boost B12-vitamiinisuihke. Varsinkin Suomessa pimeään aikaan huomaan olevani väsynyt. Löysin kuitenkin uuden valon, kun aloin käyttämään B12-vitamiinisuihketta. Tämä tuote mukaan kavereille, jotka usein valittavat väsymystä! Vanhuksille myös oiva lahja mm. muistin toiminnan kannalta.

  4. Magnesium Geeli. Niille jotka urheilevat paljon tai haluavat nostaa magnesiumtasoja. Tammikuu on usein erittäin suosittu ajankohta salitreenin aloittamiselle. Nordic Health magnesiumtuotteet ovat olleet paljon urheilijoiden suosiossa, sillä ne tehoavat hyvin kramppeihin ja lihasjumeihin. Geeliä tarvitsee laittaa vain hyvin pieni määrä, joten se on helppo tehdä salillakin.

  5. Vegaaninen vitamiini-mineraalisuihke. Olen huomannut, että monet kaipaavat tuotetta, joka sisältää useita tärkeitä vitamiineja ja mineraaleja. Uusi vegaaneillekkin sopiva mineraalisuihke sisältää rautaa, B-12 ja D-vitamiinia sekä jodia. Tuote on alunperin suunniteltu vegaanisen tai vegetaarisen ruokavalion ohelle, mutta on erittäin hyvä valinta myös muillekkin.

  6. Magnesium univoiteet. Jos tunnet ystävän, joka kärsii nukahtamisvaikeuksista, levottomista jaloista tai kaipaisi lisää rentoutusta iltoihin, on magnesium univoide oiva lahja. Junioreille on myös oma versionsa, josta sekä lapset, mutta myös vanhemmat kiittävät. Tuote on ihanan rentouttava osa myös omia iltojani.

Oikein ihanaa joulun aikaa kaikille!

- Tiia-Maria

---

#nordichealthsprays #health #generationhealth #wellbeing

Tilaa uutiskirje
×