Haastattelu: urheilija Ville Parviainen

img

Ville Parviainen on 26-vuotias Crossfit urheilija ja 1-vuotiaan lapsen isä. Hänen koko perheensä käyttää Nordic Health tuotteita, joihin hän tutustui vaimonsa kautta. Parviainen on kokenut tuotteet hyviksi ja tehokkaiksi. Tuotteet ovat myös dopingvapaita, joten niitä voi turvallisesti käyttää kilpailujen ohella.

Kyselin Villeltä hänen lempituotteistaan ja hän nosti pinnalle ensimmäisenä vitamiinisuihkeet. “Ne ovat helppo- ja nopeakäyttöisiä ja imeytyvät suun limakalvoilta paremmin kuin tabletit.” Parviainen on kertonut myös kärsivänsä silloin tällöin tenniskyynerpäästä ja satunnaisista muista nivelvaivoista, jolloin hän on hakenut apua Magnesium Nivel ihosuihkeesta. Magnesiumtasojen nostoon ja varaston ylläpitämiseen hän tykkää käyttää Extra vahvaa magnesiumgeeliä. “Sillä saa nostettua tasot nopeasti, eikä geeliä tarvitse laittaa kuin vain pieni määrä. “

Ville on käynyt läpi kaikki suomen isoimmat CF kisat ja voittanutkin osan niistä. Magnesiumtuotteet ovat osa hänen palautumisprosessiaan, sillä hän ottaa usein hotellilla magnesiumkylvyn Nordic Health kylpyhiutaleita käyttäen.

Kun kysyin, keille Parviainen suosittelisi Nordic Health tuotteita, vastaus oli vaikututtava; “Ihan kaikille, vauvasta vaariin”. Lapsille löytyy oma D-vitamiinisuusuihke, joka on myös hänen lapsensa lemppari, “Aamun kohokohta on usein vitamiinisuihkeen saaminen, sillä se maistuu hyvältä.”

Ville Parviaista voit seurata instagramissa nimellä @villetheviking

- Tiia-Maria

---

#nordichealth #health #wellbeing #generationhealth

Tilaa uutiskirje
×