Haastattelu: Terveyskauppa Misteli

img

Tervetuloa lukemaan uutta Nordic Health SoMe-kiertueen blogihaastattelua. Tällä kertaa vuorossa on Ylöjärvellä sijaitseva Terveyskauppa Misteli ja liikkeen omistaja Tarja Toivonen. Misteleitä on kaksi ja vierailin Kauppakeskus Elon yhteydessä olevassa liikkeessä, joka perustettiin 2009. Mistelillä on kuitenkin jo pidemmät juuret, sillä ensimmäinen, Mikkolantiellä sijaitseva liike perustettiin 1981.

Tarja Toivonen on nykyinen Mistelin omistaja. Hän on koulutukseltaan markkinointimerkonomi sekä fytonomi. Tarja päätyi mukaan toimintaan jo varhain, sillä kyseessä on hänen äitinsä perustama yritys. Matka alkoi äidin auttelemisella, ja se herätti kovan kiinnostuksen terveysasioita kohtaan. Asiakkaiden auttaminen antoi hyvän mielen koko päiväksi ja Tarja kertookin asiakkaiden olevan se voimavara, jonka vuoksi tätä työtä tehdään. Iloisten asiakkaiden määrä näkyi hyvin selkeästi myös minun silmissäni, sillä Tarjaa moikkailtiin ja kiitettiin liikkeen ulkopuolella lähes jatkuvasti!

Haastattelin Tarjaa myös Nordic Health tuotteisiin liittyen. Hän harrastaa säännöllisesti liikuntaa, joten kokemusta löytyy valmisteista, jotka helpottavat urheilusuoritusten jälkeistä palautumista. Hän on kokeillut jokaista Nordic Health tuotetta, mutta lemppareiksi ovat nousseet Magnesium Original-ihosuihke, Boost B12-vitamiinisuusuihke sekä Magnesium Flakes-kylpyhiutaleet; “Magnesiumtuotteet ovat olleet tehokkaita treenin ohella ja kasvispainotteisen ruokavalion vuoksi Boost B12 on ollut tärkeä valmiste. Flakes rentouttaa ihanasti urheilusuorituksen jälkeen!”.

Tarja innostui ottamaan Nordic Health tuotteet liikkeisiinsä, kun terveystuotealan hyvin tunteva henkilö suositteli niitä. Positiivista asiakaspalautetta tuli alusta alkaen reilusti, joten hän alkoi laajentamaan tuotevalikoimaa; “Varsinkin Nordic Health tuotteissa on korostunut hyvä palaute”. Asiakkaat kehuvat usein tehoa, nopeaa vaikutusta sekä helppokäyttöisyyttä. Monet ovat kehuneet varsinkin rautasuusuihketta, sillä se on nostattanut matalia ferritiinitasoja, virkistänyt selkeästi ja ollut vastaystävällinen. Tarja kertoi myös itse kokevansa tuotteet hyvin tutkituiksi, turvallisiksi ja tehokkaiksi.

Tarjan lisäksi Mistelin henkilökunnalla on paljon kokemusta Nordic Health tuotteista. He osaavat suositella hyvin Nordic Health tuotteita erilaisiin käyttötarkoituksiin, oli käyttäjänä sitten vauva tai vaari.Tykkäsin kovasti Mistelistä ja sen henkilökunnasta, sekä ilmapiiristä!

Facebook: Terveyskauppa Misteli

Instagram: @terveyskauppamisteli

-Tiia-Maria

---

#nordichealth #health #wellbeing #generationhealth

Tilaa uutiskirje
×