Haastattelu: NamiNami Varpaat

img

Juhlakausi lähenee ja halusin päästä ehostamaan itseäni. Kamppailulajien vuoksi jalkani olivat kipeästi jalkahoidon tarpeessa. Mieleeni tuli idea käväistä jalkahoitolassa, joka käyttää hoidoissaan Nordic Health magnesiumtuotteita. Jalkahoito on itsessäänkin jo rentouttavaa, mutta magnesiumin lisääminen saa hoidosta vieläkin rentouttavamman ja vie samalla säryt pois. Tämän ajatuksen jälkeen päätin varata ajan NamiNami Varpaat-nimiseen jalkahoitolaan!

NamiNami Varpaat on Jaana Tarvaisen ja Sanna Jurvasen yhdessä perustama jalkahoitola. Molemmilla on jalkojenhoidon ammattitutkinto ja idea yhteiseen firmaan lähtikin jo koulussa. Opiskelun loppupuolella suoritettiin yrittäjyyskurssi, jonka aikana he huomasivat jakavansa yhteisen vision jalkahoitolasta. He halusivat perustaa nimenomaan jalkahoitoihin erikoistuneen katutason yrityksen, sillä niitä ei löydy Suomesta kovinkaan montaa.

NamiNami Varpaat on ollut toiminnassa pari vuotta, ja jo jalkahoitoja kehitellessä he saivat idean käyttää magnesiumia hoidoissa. Jalkasäryt ja suonenvedot ovat nykypäivinä kovinkin yleisiä, joten magnesiumtuotteiden rentouttavalle ja särkyjä helpottavalle vaikutukselle on kysyntää. Lisäksi he pohtivat hoitoa laatiessaan mm. urheilijoita, jotka kärsivät kivuista. Lopputuloksena oli ihana ja erityinen “Rentouttava jalkahoito”.

Magnesiumin käyttömuoto hoitolassa riippuu hoidosta. Itse testasin “Rentouttavaa jalkahoitoa”, joka alkoi ihanalla Nordic Health magnesium jalkakylvyllä. Tätä tuotetta suosittelen kaikille myös kotikäyttöön! Varsinkin pitkien työpäivien, treenin ja matkustamisen jälkeen se auttaa minua palautumisessa ja rentouttaa jalat nopeasti ja tehokkaasti.

Rentouttavassa jalkahoidossa hoidettiin jalat nättiin kuntoon lakkauksen kera. Lopuksi minulle hierottiin Nordic Health magnesiumgeeliä. Kyseistä tuotetta käytetään asiakkailla, jotka tarvitsevat lihashuoltoa ja rentoutusta. Hoitolasta löytyy myös suosittua Nivel-magnesiumsuihkettamme, joka on erityisen hyvä säryissä ja suonenvedoissa. Jaanalla on henkilökohtaista kokemusta tehokkuudesta, sillä hän sai siitä apua murtuman jälkeiseen ranteen kuntoutukseen. Sanna sen sijaan kehui geeliä ja kertoi käyttävänsä sitä tanssiharrastuksen yhdeydessä jalkoihinsa ja illalla myös hartioihinsa.

Lahjavinkiksi suosittelen ehdottomasti magnesiumtuotteitamme ja sen lisäksi myös naminami varpaat jalkahoitolaa. Hoitolassa pääsee testaamaan ihanalla tavalla magnesiumtuotteitamme ja itse hoitokin oli ihana. Kumppanin tai ystävän voi myös ottaa mukaan, sillä jalkahoitoja järjestetään myös kahdelle hengelle samanaikaisesti samassa huoneessa. Jalkahoitojen yhteydessä oli myös mahdollista tilata suklaata tai juomaksi kahvia tai teetä. Sillointällöin tarjolla on myös erikoisuuksia, kuten jouluista glögiä.

Jalkahoitola NamiNami Varpaat sijaitsee Tampereella ja voit varata ajan tältä sivustolta: https://naminamivarpaat.fi

Heidät löydät myös sosiaalisesta mediasta:

Instagram: @naminamivarpaat

Facebook: https://www.facebook.com/naminamivarpaat/

- Tiia-Maria

---

#nordichealthsprays #health #wellbeing #generationhealth

Tilaa uutiskirje
×