Haastattelu: Mia Janica

img

Tällä kertaa #Generationhealth blogissa on haastateltavana Mia. Hän innostui Nordic Health tuotteista ja halusi ehdottomasti jakaa hyvät kokemuksensa muiden kanssa.

Reipas, 21-vuotias Mia on kiinnostunut urheilusta sekä hyvinvoinnista. Hän pelaa salibandya sekä jalkapalloa SM-kisa tasolla, sekä harrastaa vapaa-aikanaan myös frisbeegolfia. Mia työskentelee pääosin ravintolatyöntekijänä, mutta tekee välillä töitä myös henkilökohtaisena avustajana. Lisäksi laulaminen on lähellä Mian sydäntä ja hänet voikin löytää välillä keikkalavalta. Mia tutustui Nordic Health tuotteisiin ystävän kautta ja onkin ollut tuotteiden puolestapuhuja käytön aloittamisesta lähtien.

Mialla ovat säännöllisessä käytössä Nordic Health Magnesium-kylpyhiutaleet, Boost B12- vitamiinisuusuihke sekä Vahva Rauta suusuihke. Myös muut Nordic Health tuotteet ovat hänelle tuttuja; “Uutuudet foolihappo ja B-complete olivat herkullisia. Odotan innolla uusien tuotteiden testaamista”. Mia on pitänyt tuotteiden hyvästä mausta, helppokäyttöisyydestä sekä laadusta. Myös turvallisuus ja tutkittu teho ovat tärkeitä asioita Mialle. Mialla on pitkä historia erilaisten lisäravinteiden ja rautalisien käytön suhteen.

Kuva; Käytän jalkakylpyä iltaisin vähentääkseni jalkasärkyjä ja parantaakseni magnesiumtasoja. Lisäksi kylpy on ihanan rentouttava ja parantaa unta.

Ammattikoulussa Mialla todettiin Anemia. Hän kärsi matalista rautatasoista, jotka aiheuttivat hänelle huonovointisuutta, väsymystä ja heikotusta. Lääkäritutkimusten jälkeen suositeltiin rautalisää, jota hän otti aluksi tablettien ja nesteiden muodossa. Tabletit ja nestemäinen rauta eivät kuitenkaan tuntuneet omalta jutulta, sillä ne jäivät helposti ottamatta; “En pitänyt siitä, että rautalisän ottamisen yhteydessä piti olla tarkkana muiden ruokien syönnin suhteen. Esimerkiksi maitotuotteita piti välttää tietyn aikaa, ennen ja jälkeen rautalisän ottamista. Nordic Health suusuihkeiden kohdalla tätä ongelmaa ei ole. Pidän helppokäyttöisistä ja hyvänmakuisista tuotteista”.

Myöhemmin hänen ystävänsä suositteli Nordic Health Vahva Rauta-suusuihketta, jota Mia oli innokas kokeilemaan. Häntä epäilytti alkuun tuotteen maku, sillä rautalisät omaavat usein vahvan ominaismaun, joka ei ollut Mian mieleen. Suusuihketta kokeillessaan hän yllättyi erittäin positiivisesti; “Ihan sairaan hyvää”. Tämän jälkeen hän innostui suosittelemaan ja maistattamaan tuotetta myös muilla ystävillään, jotka kehuivat tuotteen makua ja helppokäyttöisyyttä.

Vahva Rauta-suusuihkeen maku ei ollut kuitenkaan ainoa syy siihen, miksi tuote jäi osaksi Mian päivittäistä rutiinia. Hän huomasi selkeän tehon rautatasoihin jo lyhyessä ajassa. Olotila parani nopeasti kun huimaus, väsymys ja pahoinvointi jäivät pois. Mia kertoi myös vuorokausirytminsä parantuneen, sillä väsymyksen väistyttyä jaksoi tehdä paljon paremmin asioita. Hän kertoi, että Boost B12 vitamiinisuusuihke oli varmasti mukana antamassa lisää virtaa. “Tehoa löytyy ja tuotteet helppo ja kiva ottaa. Lisäksi tiedän tuotteiden olevan laadukas, vatsa-ja hammasystävällinen sekä ekologinen valinta”, kommentoi Mia.

Lopuksi Mia halusi antaa muutaman kommentin lukijoille; Aikuisiällä olen halunnut panostaa terveelliseen elämäntapaan ja laadukkaisiin lisäravinteisiin. Valitse Nordic Health, jos haluat toimivan tuotteen, joka antaa rahalle vastinetta ja oikeasti imeytyy. Rohkeasti kokeilemaan niin tykästyt varmasti. Nyt jos milloin on aika huolehtia omasta hyvinvoinnista ja terveydestä!

- Tiia-Maria

---

#nordichealth #health #wellbeing #GenerationHealth

Tilaa uutiskirje
×