Haastattelu: Life Ratina

img

Ratinan Life-myymälä osallistui suureen Nordic Health SoMe-kiertueeseen. Kävin haastattelemassa myymälähenkilökuntaan kuuluvaa Siniä sekä Lassea. Lisäksi moikkasin Pirkanmaan alueen Life-myymälöiden omistajaa Päiviä. Päivin lisäksi yrittäjänä Pirkanmaan liikkeissä toimii myös Tapani.

Ratinassa sijaitseva Life-liike aukesi ostoskeskuksen avajaisten yhteydessä. Muita Life-liikkeitä Pirkanmaalla on 5 kappaletta. Kaikki ovat saman yrittäjän, Päivin omistuksessa. Ratinan liikkeessä on nuori asiakaskunta, sillä se on muun muassa opiskelijoiden suosiossa. Tämä on yksi syy siihen, miksi työntekijöiden on tärkeää pysyä hereillä uusista asioista ja trendeistä. Life järjestääkin paljon erilaisia täydennyskoulutuksia työntekijöilleen, sekä monet työntekijät tutkivat mielellään terveyteen ja hyvinvointiin liittyvää tietoa itsenäisesti.

Kuva: Päivi omistaa Tapanin kanssa kaikki Pirkanmaan 6 Life-liikettä. Hän kertoi, että Nordic Health tuotteet ovat hyviä, sillä ne imeytyvät tehokkaasti ja ovat toimivia

Sini on Ratinan Lifen myymälähoitaja ja tekee töitä myös muissakin Pirkanmaan alueen Life-myymälöissä. Hän on ollut alalla jo pitkään ja kokee, että tämä on se oma juttu. Alalle hän päätyi monen mutkan kautta, vähän kuin vahingossa. Hän kertoi nauttivansa asiakkaiden auttamisesta ja työpaikan hyvästä ilmapiiristä. “On myös kivaa, että voin tuoda sellaisia tuotteita liikkeisiin, mitä asiakkaat toivovat”, kertoo Sini.

Sini kertoi myös siitä, miksi Nordic Health tuotteet ovat päätyneet Lifen valikoimiin. Nordic Health tuotteiden tehokas imeytyminen ja erilainen imeytymisreitti ovat Sinin mielestä tärkeitä asioita mm. henkilöille, jotka kärsivät imeytymishäiriöistä. Yksi tärkeä tekijä on myös positiivinen asiakaspalaute, jota tulee erityisesti Dlux Vauva D-vitamiinisuusuihkeesta. Vanhemmat ovat kiittäneet erityisesti siitä, että tuote ei aiheuta ollenkaan vatsavaivoja.

Sinillä on itsellään myös paljon kokemusta Nordic Health tuotesarjan tuotteista. Hän on kokeillut kaikkia tuotteita, kuten myös melkein kaikki muutkin Lifen työntekijät. Jatkuvassa käytössä ovat D-vitamiinisuusuihke Dlux3000 ja MultiVit monivitamiinisuusuihke, sekä magnesium univoide. Sini kertoo saavansa paljon positiivista palautetta univoiteen tuomasta helpotuksesta levottomiin jalkoihin. Hän käyttää itsekin tuotetta iltaisin ennen nukkumaanmenoa.

Sinin lisäksi myös myymälässä työskentelevä Lasse kertoi lempituotteensa. Hän kertoi käyttävänsä säännöllisesti B12-, Dlux 3000 ja K2 +D-vitamiinisuusuihkeita. “D+K2 on hyvä yhdistelmä ja B12-suusuihke tuo boostia työpäivään”, kertoo Lasse. Hänen mielestään Nordic Health tuotteet ovat hyvä osa Lifen tuotevalikoimaa.

Minusta oli oikein mukavaa vierailla Ratinan Lifessä ja tutustua Päiviin, Siniin sekä Lasseen. He auttavat varmasti mielellään löytämään juuri sinulle sopivat Nordic Health ravintolisätuotteet!

Muista seurata Tampereen Life-myymälöitä myös somessa:

Facebook: @LifeTampere

Instagram: @life_tampere

- Tiia-Maria

---

#nordichealth #health #wellbeing #generationhealth #somekiertue

Tilaa uutiskirje
×