Haastattelu: Johanna Vänskä

img

Tällä viikolla blogitekstinä on perheenäidin haastattelu. Haastattelin Johanna Vänskää hänen elämäänsä ja perheeseensä liittyen. Johanna on innokas Nordic Health tuotesarjan käyttäjä ja myös hänen kaksi lastaan ovat tykänneet esimerkiksi juniorituotteista!

Kuka olet?

  • Olen Johanna Vänskä, toimin tuotepäällikkönä Nordic Health Sprays:illä. Erityisosaamistani ovat ravitsemus -ja liikuntalääketiede sekä ihon hoito, taustalla terveystieteiden kandidaatin ja kosmetologin tutkinto. Vastaan yrityksessämme erityisesti apteekkisektorin myynnistä ja tuotekoulutuksesta. Olen tietysti myös kahden ihanan lapsen äiti.

Millainen perhe sinulla siis on?

  • Asun mieheni ja 2 lapseni kanssa. Touhukkaat 10-vuotias Laura ja 3-vuotias Onni pitävät kiireisinä töiden ulkopuolellakin. Laura harrastaa pianonsoittoa, ratsastusta ja voimistelua. Onni on myös pikkuhiljaa aloitellut voimisteluharrastusta.

Mitä teet vapaa-ajallasi ja millaista työsi on?

  • Tykkään kovasti lukemisesta ja erityisesti musiikin kuuntelusta. Lauran harrastus on innostanut myös minua soittamaan pianoa uudelleen vuosien tauon jälkeen! Kaikista tärkein harrastukseni on kuitenkin liikunta. Käyn viikoittain ryhmäliikunnassa sekä kuntosalilla ja lenkillä, treenattua tulee lähes päivittäin. Työni taas vaatii paljon istumista autossa, mm. koulutusten vuoksi, joten luonnossa oleminen ja liikunta tuovat sille välttämätöntä vastapainoa! Pidän paljon työstäni ja siitä, kun saan tavata uusia ihmisiä ja haastaa itseäni aina uudestaan. Tuntuu, että olen hyvällä asialla jakaessani tietoa turvallisista ja tehokkaista tuotteistamme.

Millaista perheenne arki on?

  • Lapsiperheessämme arki on yleensä hulinaa aamusta iltaan, päivät ovat vilkkaita ja ne sisältävät paljon ohjelmaa. Arki vaatii paljon asioiden järjestelyä, kun pitää sovitella aikatauluja ja ehtiä päiväkotiin, koululle, töihin ja harrastuksiin, mielellään vielä ajoissa. Viikonloput ovat meillä ensisijaisesti pyhitettyjä perhekeskeiseen olemiseen, ulkoiluun ja kotipuuhiin. Tykkäämme rauhoittaa ruokahetket ja nauttia yhdessäolosta.

Miksi olette päätyneet käyttämään Nordic Health tuotteita?

  • Olemme valinneet Nordic Health tuotesarjan, koska ne ovat helppokäyttöisiä, hyvänmakuisia ja tehokkaita. Perheenäitinä minulle tuotteiden turvallisuus on myös tärkeä asia. Arvostamme myös tuotteiden puhtautta ja siksi on hienoa, että näiden mukana ei tule ylimääräisiä täyte- ja lisäaineita.

Mitä tuotteita lapset käyttää?

  • Molemmat lapset käyttävät D-vitamiini Junioria ja Multivit -monivitamiini Junior suihkeita kuureina. Laura käyttää myös Univoidetta, hän on saanut siitä apua lihas- ja kasvukipuihin. Sitä on helppo käyttää ja se myös kosteuttaa ihoa. Onnin iltarutiineihin kuuluu usein myös Junior Univoide, joka rentouttaa kivasti ja tekee nukahtamisesta helpompaa vauhdikkaankin päivän jälkeen. Molempien lasten lempparituote on siis Univoide.

Mitä tuotteita käytät itse?

  • Itse käytän Boost B12-vitamiinisuihketta ja 75mcg D-lux3000-vitamiinisuihketta säännöllisesti. Univoidetta tulee käytettyä silloin, kun nukun huonosti, lisäksi otan sen mukaan reissuihin rentouttavan vaikutuksensa vuoksi. Autossa istuminen aiheuttaa minulle ajoittain selkäkipuja, jotka kuitenkin ovat lähteneet Nivel Magnesiumilla. Muita magnesiumeja olen käyttänyt treenin tukena mm. loukkaantumisten ehkäisyyn ja palautumisen parantamiseksi. Talvella lasketellessa magnesiumit ovat aivan ehdottomia, ne ehkäisevät kramppeja pitkien rinnepäivien jälkeen. Myös mieheni ja hänen futisjoukkuetoverinsa käyttävät Recovery-magnesiumsuihketta sekä magnesiumgeeliä. Joukkueelta on tullut hyvää palautetta tuotteisiin liittyen!

- Tiia-Maria

---

#nordichealth #generationhealth #health #wellbeing