Haastattelu: Itä-Apteekki Pirkkala

img

Kävin hetki sitten esittelemässä Nordic Health tuotesarjaa Pirkkalan Itä-Apteekissa. Samalla sain kuulla, että apteekissa työskentelevällä Anu Paanasella oli paljon hyviä kokemuksia Nordic Health tuotteisiin liittyen. Hän innostui liittymään mukaan suureen SoMe-kiertueeseen ja kertomaan lisää tuotekokemuksistaan!

Anu Paananen on Itä-Apteekki Pirkkalan markkinointivastaava ja tekee apteekissa töitä kosmetologina. Vuonna 2015 perustetussa apteekissa työskentelee kosmetologien lisäksi apteekkari, lääketeknikkoja, proviisoreita sekä farmaseutteja. Paananen tiesi jo pitkään, että halusi kosmetologikoulutuksen jälkeen tehdä töitä apteekissa. Hän piti erityisesti siitä, että apteekissa saa aidosti auttaa ihmisiä iho-ongelmien kanssa ja työ on todella palkitsevaa, kun asiakas saa avun.

Anu kertoi tutustuneensa Nordic Health tuotteisiin tuote-esittelijämme Marlene Pölläsen kautta. Säännölliseen käyttöön nuorimmaiselle lapselle tuli nopeasti magnesium junior univoide, josta syntyi ihana, päivittäinen unirutiini. Myös kasvukipuihin sillä oli hyvä teho.

Rautasuusuihke on ollut Anulla jatkuvassa käytössä. Hän kehui tuotteen vatsaystävällisyyttä, helppoutta sekä tehoa. Lisäksi hän kehui myös rautasuihkeen tehokasta, erilaista imeytymisreittiä; “Rautasuusuihketta on ollut helppo suositella myös asiakkaille, jotka kärsivät suolisto-ongelmista, sillä erilainen imeytymisreitti ohittaa suoliston haasteet”. Hän on itse saanut tuotteesta apua matalista rauta-arvoista johtuneisiin oireisiin, kuten epätyypilliseen väsymykseen ja nuutuneisuuteen.

Toinen Anulle tuttu Nordic Health tuote on magnesiumsuihke. Hän liikkuu säännöllisesti ja ottaa tuotteen mukaan pyöräillessään. Lisäksi tuotetta tulee lisättyä silloin, kun pohkeet kramppaavat kesäisin pitkän pyörälenkin jälkeen magnesiuminpuutteen vuoksi. Hän kertoi myös, että monet Pirkkalan Itä-Apteekissa käyvät urheilijat ovat ihastuneet Nordic Health magnesiumtuotteisiin. Osa fitnessurheilijoista on käyttänyt Nordic Health kylpyhiutaleita oman ravintoterapeutin suositusten vuoksi, ja useat salillakävijät ostavat magnesiumsuihkeita treenauksen tueksi.

Paananen kertoi, että tuotteet on valittu myyntiin useiden positiivisten tekijöiden vuoksi; “Pakkaukset ovat ekologisia, tuotteet tutkittuja ja turvallisia sekä tehokkaita myös imeytymishäiriöistä kärsiville. Nordic Health vitamiinisuihkeet ja magnesiumtuotteet ovat loistava vaihtoehto ottaa lisäravinteita helpossa muodossa!”

Itä-Apteekki Pirkkalassa on laaja valikoima Nordic Health- sarjan tuotteita. Henkilökunta vastaa mielellään kysymyksiin ja auttaa etsimään sinulle sopivat tuotteet. Heidät löydät facebookista, sekä instagramista nimellä; ita_apteekki_pirkkala.

-Tiia-Maria

---

#nordichealthsprays #health #wellbeing #generationhealth

Tilaa uutiskirje
×