Haastattelu; Fitnessurheilija Katariina Miettunen

img

#Generationhealth blogin haastattelusta löydät tällä kertaa Tea Katariina Miettusen. Hän on käyttänyt Nordic Health tuotteita jo pitkään ja haluaa kertoa muille omista kokemuksistaan tuotesarjan parissa.

Tea Katariina Miettunen on 36-vuotias fitness -ja enduro urheilija. Hän on kotoisin Lapin Simosta ja on 14-vuotiaan pojan yksinhuoltaja äiti. Hänen elämäänsä on mahtunut paljon fyysistä työtä; “Lihaskunto on merkinnyt minulle aina paljon. Maatalouslomittajan työt ja hevosenhoitajan työt ovat tuoneet fyysistä kestävyyttä ja terveyttä keholleni. Olen tehnyt molempia työkseni useita vuosia”. Nykyään hänen elämänsä on hyvin urheilupainotteista, sillä kisatason fitnessurheilu ja enduro vaativat paljon aikaa. Urheilu ja hyvinvoinnista huolehtiminen on kuitenkin auttanut häntä jaksamaan vaikeiden aikojen yli.

Katariina aloitti Fitnessurheilun parissa 2018; “Fitnessurheilu kiehtoi minua melkein 10v ajan, mutta luulin, etten koskaan olisi siinä kunnossa, että kykenisin aloittamaan tavoitteellisen harjoittelun kohti kisoja. Vuoden 2018 syksyllä elin elämäni vaikeinta ja raskainta aikaa, kun perheessäni oli menossa todella vaikeita asioita. Psykoterapia oli mielessäni ja halusin jotain, joka auttaa jaksamaan. Aloitin terapian ja pian tämän jälkeen myös hankin valmentajan ja tiimin sekä aloitin matkan kohti kisalavaa. Säännöllinen ruoka, treeni ja unirytmi sai aikaan isoja muutoksia henkisellä ja fyysisellä puolella, joka näyttäytyi myös muille ihmisille. Terapeuttini sanoi, että en tule vielä tarvitsemaan psykoterapiaa, salitreeni ja kisatavoitteet ovat tällä hetkellä minun psykoterapiani.”

Miettusen tavoitteena oli nousta 2019 Nordic Fitness Expo- lavalle. Hän kommentoi kisadieettiään ja matkaansa tavoitteeseensa näin; “Nordic Health on pysynyt vahvasti mukana matkassa kohti kisalavaa. Kisadieettini ruokavalioon sisältyi lisäravinteena Nordic Health Rauta suusuihke. Ennen dieetin aloitusta olin ollut leikkauspöydällä ja kisadieetin alussa mitatut hemoglobiini ja ferritiinitasot olivat matalat. Noin 4 viikkoa ennen kisoja kävin verikokeissa tarkistuttamassa tasoni uudelleen ja ferritiiniarvoni olivat nousseet viitearvojen ylärajalle 149! Olin yllättynyt, kuinka nopeasti vaikutus näkyi! Tästä syystä olen jatkanut säännöllisesti Nordic Health Rauta suusuihkeen käyttöä”.

Katariina on saanut paljon apua myös Boost B12-vitamiinisuusuihkeesta; “Aivojen toiminnan ja palautumisen tueksi käyttämäni Boost B12-vitamiinisuusuihke on pitänyt keskittymiskyvystäni huolta ja virkistänyt muistiani. ADHD:n vuoksi olen välillä todella hajamielinen ja saatan unohdella asioita vahingossa. Myös lihasmuistini ei toimi välttämättä sillä tasolla, millä se voisi toimia. Näiden syiden vuoksi pyrin löytämään tueksi minulle sopivat lisäravinteet”.

Katariina käyttää säännöllisesti myös muita Nordic Health tuotteita; Lihaksiston palautumisen tueksi hän käyttää Multivit monivitamiinisuihketta sekä ulkoisesti levitettävää magnesiumgeeliä. Katariinan vakiotuotteista löydät myös uutuustuotteen, magnesium muscle-ihosuihkeen, joka auttaa treenin jälkeisessä palautumisessa, korjaa ja lämmittää lihaksia sekä antaa helpotusta lihaskramppeihin. Muscle auttoi myös säryissä, kun hän loukkasi polvensa endurossa. Lisäksi hän kertoi magnesiumtuotteiden vaikutuksista PMS-oireisiin; “Kuukautisten aikaan iskiashermoni on todella ärtynyt, joka aiheuttaa välillä hurjasti kipuja alaselkääni ja koko oikeaan jalkaani, välillä vieden lähes koko kyvyn liikuttaa oikeaa jalkaani. Suihkeiden säännöllisen käytön jälkeen kivut ovat selkeästi helpottaneet, sekä PMS-oireet ovat lievittyneet.“

Lopuksi Katariina haluaa antaa terveiset kaikille lukijoille; “Olen huomannut kehossani positiivisia vasteita Nordic Health lisäravinnesuihkeille. Kehoni ja mieleni voivat paremmin, eikä minulla ole niin pahoja muutoksia mielialoissa, tai kipuja kehossani. Nordic Health tuotesarja on vastannut toiveisiini ja olen erittäin tyytyväinen valintaani. Suosittelen tuotteita kaikille aktiiviliikkujille, liikunta-alan ammattilaisille, nuorille, vanhemmille, sekä kaikille jotka haluavat oman suorituskykynsä tueksi laadukkaita tuotteita”.

Voit seurata matkaani Nordic Health Sprays:n kanssa kohti parempaa suorituskykyä instagramissa @katariinamiett_kmvision facebookissa @katariina.

---

#nordichealthsprays #health #wellbeing #generationhealth

Tilaa uutiskirje
×