img
 • img
 • img
 • img
 • img

Vahva Rauta suusuihke

UUTUUS - Tuplasti vahvempi Rauta!

Tutkitusti ylivertaisesti imeytyvä Vahva Rauta suusuihke!

Vatsaystävällinen Vahva Rauta suusuihke imeytyy tutkitusti ja välittömästi posken limakalvolta verenkiertoon ohittaen suolisto.

Granaattiomenan makuinen.

Vahva Rauta suusuihke nostaa nopeasti elimistön rauta-arvoja. Vahva Rautasuihke ei aiheuta ummetusta ja on erittäin vatsaystävällinen.

Sopii henkilöille, joilla on nielemisvaikeuksia. Ruoka tai lääkkeet eivät häiritse imeytymistä. Ei tarvitse ottaa ruuan yhteydessä ja voit käyttää tuotetta mihin aikaan päivästä tahansa. Hammasystävällinen.
Päiväannos (4 suihkausta) sisältää 10mg erinomaisesti posken limakalvolta imeytyvää rautaa.

UUSI Ekologinen pakkaus! Vahvan Rauta suusuihkeen pullo on valmistettu raakaruokosokerista. Pahvipakkauksemme valmistetaan ainoastaan vastuullisesti hoidetuista, FSC-sertifioiduista metsistä saatavista raaka-aineista. Tuotteen pakkaus on 100% kierrätettävä.

Maidoton. Gluteiiniton. Sopii myös vegaaneille ja käytettäväksi raskauden aikana. Sopii diabeetikoille. Sopii ketogeeniseen ruokavalioon.

Valmistettu GMP-standardien mukaisesti.

  Pakkaus:25 ml
  Pullosta saat:128 suihkausta
  34,90
  NextPrev

  4 suihkausta päivässä, mielellään posken limakalvolle.

  Nordic Health tuotteiden sisältämät raaka-aineet ovat huolella valittuja ja niiden keskinäinen synergia on tutkittu. Jokainen tuotteen sisältämä raaka-aine edesauttaa imeytymistä antaen näin käyttäjälleen täyden hyödyn. Nordic Health tuotteiden ylivertainen imeytyminen on varmistettu imeytymistutkimuksilla sekä imeytymisreittitutkimuksilla Cardiffin, Ulsterin ja Sheffieldin yliopistoissa.

  Rauta - sallitut terveysväitteet:
  Rauta edistää normaalia kognitiivista toimintaa
  Rauta edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa
  Rauta edistää normaalia punaisten verisolujen ja hemoglobiinin muodostumista
  Rauta edistää normaalia hapen kuljetusta kehossa
  Rauta edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
  Rauta auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta

  Sopii myös ketogeeniseen ruokavalioon!

  Ainesosat

  Vesi, makeutusaine (ksylitoli), rauta(III)natrium-EDTA, ferriammoniumsitraatti, säilöntäaine (kaliumsorbaatti), luonnollinen granaattiomena-aromi