img
TARJOUS

Uni Magnesiumihosuihke 10kpl-paketti

Lihaskrampit – Suonenveto – Lihasrentoutus

Tarjouserä- 10kpl Matkakokoisia Uni-magnesiumsuihkeita vain 10€

Huom. tarjoustuotteiden parasta ennen päivät: 8/19. Päiväyksestä huolimatta tuotteella vielä pitkä käyttöikä.

Uni Magnesium rentouttaa ja edistää normaalia unta.

10 suihkausta sisältää 180mg magnesiumia.

Sopii myös vegaaneille ja vegetaristeille.

Sisältää maailman puhtainta, luonnollista ja farmaseuttista laatua olevaa magnesiumia. Maailman puhtaimman luonnon magnesiumin tehoa lisäävät luonnolliset eteeriset öljyt: kamomilla, bergamotti ja myskisalvia.

  Pakkaus:15ml x 10kpl
  Muut pakkauskoot:100 ml15 ml
  10,00
  20,00 €
  NextPrev

  10 suihkaisua illalla, mielellään ranteiden sisäsivuille, dekolteelle ja jaloille levitettynä. Hiero aina kevyesti muutaman suihkaisun jälkeen halutulle alueelle.

  Suositellaan päivittäiseen käyttöön.

  Huomioithan, että mineraalipitoisen tuotteen suutin voi tukkeutua. Saat suuttimen auki, kun huuhtelet sitä kuuman veden alla.

  Magnesiumsuihke on niin mineraalipitoinen, että se saattaa aiheuttaa iholla aluksi kihelmöintiä. Vinkki: Jos olet kuivaihoinen, käytä yhdessä perusvoiteen tai öljyn kanssa. Älä käytä aloe vera -pohjaista voidetta, koska se haittaa magnesiumin imeytymistä.

  Nordic Health magnesiumtuotteiden sisältämät raaka-aineet ovat huolella valittuja ja niiden keskinäinen synergia on tutkittu. Jokainen tuotteen sisältämä raaka-aine edesauttaa magnesiumin imeytymistä antaen näin käyttäjälleen täyden hyödyn. Nordic Health magnesium ihotuotteiden ylivertainen imeytyminen on varmistettu tuotekehitysvaiheessa imeytymistutkimuksilla sekä imeytymisreittitutkimuksilla Cardiffin, Ulsterin ja Sheffieldin yliopistoissa.

  Jokainen valmistuserä tutkitaan ja analysoidaan ulkopuolisessa, akkreditoidussa laboratoriossa, että tuote sisältää varmasti luvatun määrän magnesiumia. Tämä on tärkeä tarkistaa, sillä luonnollisesta lähteestä olevien ainesosien pitoisuudet voivat vaihdella. Jokaisesta tuote-erästä löytyy myös puhtausanalyysi.

  yliopisto-logot

  Kaikki tuotteemme sopivat myös ketogeenistä ruokavaliota noudattavalle!

  Sopii myös vegaaneille ja vegetaristeille.

  Tuote ei sisällä: palmuöljyä tai sen johdannaisia, parabeenejä, synteettisiä väri- tai makuaineita tai allergeenejä.

  Magnesiumin virallinen saantisuositus

  Saantisuositus lapsille on iän mukainen:

  6-11 kk 80 mg/vrk

  1-2 v:lle 85 mg/vrk

  2-5 v:lle120 mg/vrk

  6-9 v:lle 200 mg/vrk

  10-13 v:lle 280 mg/vrk.

  Naisten suositusannos on 280 mg/vrk ja miesten saantisuositus on 14 vuoden iästä alkaen 350 mg/vrk.

  Ainesosat

  Concentrated solution of Zechstein Inside® magnesium chloride hexahydrate (water, magnesium chloride hexahydrate), Vitis vinifera grape seed oil, emulsifier: polysorbate 20, essential oils: Citrus Aurantium, Bergamia bergamot oil FCF, Anthemis nobilis chamomile roman, Salvia sclarea clary sage.

   Tilaa uutiskirje
   ×