img
 • img
 • img
 • img
 • img

Rauta suusuihke

Rauta suusuihke on palkittu Euroopan parhaana terveystuotteena!

Nordic Health Rauta suusuihke on vuoden 2018 Euroopan paras uusi terveystuote! Vatsaystävällinen rauta suusuihke imeytyy tutkitusti ja välittömästi posken limakalvolta verenkiertoon. Suusuihke on uuniomenan makuinen.

Rauta suusuihke on ravintolisä, joka nostaa nopeasti elimistön rauta-arvoja. Rauta auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Rautasuihke ei aiheuta ummetusta ja on ravintolisänä erittäin vatsaystävällinen. Suusuihke sopii myös henkilöille, joilla on nielemisvaikeuksia. Ruoka tai lääkkeet eivät häiritse raudan imeytymistä. Tuotetta ei tarvitse ottaa ruuan yhteydessä ja voit käyttää suihketta mihin aikaan päivästä tahansa. Rauta suusuihke on myös hammasystävällinen.


Päiväannos sisältää 5mg erinomaisesti posken limakalvolta imeytyvää rautaa.

Rautalisä ei sisällä omenan allergisoivia ainesosia eli sopii myös omena-allergisille.

Makeutettu luonnollisilla stevialla ja raakaruokosokerilla. Sisältää viisi kidettä raakaruokosokeria.
Maidoton. Gluteiiniton. Sopii myös vegaanin ravintolisäksi ja käytettäväksi raskauden aikana. Sopii diabeetikoille. Valmistettu GMP-standardien mukaisesti.

Väsynyt olemaan väsynyt? Raudan puute, oireet ja hoito.

 • img
 • img
 • img
 • img
 • img
 • img
 • img
 • img
Pakkaus:25 ml
Pullosta saat:192 suihkausta
25,95
NextPrev

Käyttö: 4 suihkausta päivässä, parhaiten rauta imeytyy posken limakalvolle suihkautettuna. Uusimpien tutkimusten mukaan rautasuusuihke on erinomaisesti imeytyvä rautalisä, sillä se imeytyy posken limakalvolta suoraan verenkiertoon ohittaen näin ruoansulatuksen kokonaan.

In vitro evaluation of buccal delivery of iron from spray product. Heard C. Cardiff University, 2019

Nordic Health rauta suusuihkeen sisältämät raaka-aineet ovat huolella valittuja ja niiden keskinäinen synergia on tutkittu. Jokainen suihkeen sisältämä raaka-aine edesauttaa rautalisän imeytymistä, antaen näin käyttäjälleen täyden hyödyn. Nordic Health ravintolisän ylivertainen imeytyminen on varmistettu tuotekehitysvaiheessa imeytymistutkimuksilla sekä imeytymisreittitutkimuksilla Cardiffin, Ulsterin ja Sheffieldin yliopistoissa.

Jokainen rautasuihkeen valmistuserä tutkitaan ja analysoidaan ulkopuolisessa, akkreditoidussa laboratoriossa. Näin varmistetaan, että ravintolisä sisältää varmasti luvatun määrän rautaa. Tämä on tärkeä tarkistaa, sillä luonnollisesta lähteestä olevien ainesosien pitoisuudet voivat vaihdella. Jokaisesta tuote-erästä löytyy myös puhtausanalyysi.

yliopisto-logot

Raudan terveyshyödyt:
- Rauta edistää normaalia kognitiivista toimintaa.
- Rauta edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa.
- Rauta edistää normaalia punaisten verisolujen ja hemoglobiinin muodostumista.
- Rauta edistää normaalia hapen kuljetusta kehossa.
- Rauta edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
- Rauta auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Nordic Health Rauta suusuihke on vuoden 2018 Euroopan paras uusi terveystuote - tutkitusti ylivertaisesti imeytyvä rautalisä!

HUOM. Kaikki tuotteemme sopivat myös ketogeenistä ruokavaliota noudattavalle!

Ainesosat

Vesi, sokeri, rauta(III)natrium-EDTA, ferriammoniumsitraatti, säilöntäaine (kaliumsorbaatti), luonnollinen uuniomena-aromi, makeutusaine (stevioglykosidit)