img

Propolia®Soothing Oral Spray- suusuihke

Yksi Propolian historiallisista tuotteista, jota asiakkaat ovat arvostaneet ja kehuneet jo vuosia! Tehokkaaksi konsentroitu luomulaatuinen yhdistelmä Propolista, hunajaa ja timjamin eteeristä öljyä saa aikaan välittömän vaikutuksen suun ja kurkun alueella poistaen epämiellyttävää tunnetta sekä hajua. Erinomainen talvituote rauhoittamaan suun ja kurkunpään aluetta. AB-sertifioitu.

Propolis intense®-linjan rauhoittava suusuihke rauhoittaa kurkun luonnollisesti. Se on kehitetty ja valmistettu propolikseen erikoistuneessa laboratoriossa ja on välittömästi helpottava, tehokasta tiivistettyä propolista sisältävä valmiste, jonka teho vakuuttaa hetkessä. Tarkoitettu aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille.

Propolia on valinnut luonnon parhaat ainesosat suihkeeseen. Sen luonnollisesti kurkkua rauhoittava raaka-aineyhdistelmä mehiläispesän antimista (propolis: rauhoittaa, hunaja: rauhoittaa ja antaa makua) sekä timjamista ja eukalyptuksesta rauhoittavat kurkkua ja äänihuulia ilman synteettisiä aktiiviaineita. Luomulaatuisessa, täysin luonnon omiin tehoaineisiin perustavassa tuotteessa, ei ole käytetty geenimanipuloituja aineita, ei synteettisiä aktiiviaineita, säilöntäaineita, synteettisiä hajusteita eikä väriaineita.

  Pakkaus:20 ml
  17,95
  NextPrev

  Ravista ennen käyttöä. Suihkuta 3 kertaa suuhun ja toista 3-5 krt. päivässä tai tarpeen mukaan.

  Raaka-aineet: Organic Propolis extract*, Organic Honey*, Organic Essential oils of Thyme*, and Eucalyptus*.

  *Luomuviljeltyjä raaka-aineita

  Ravintoarvot 1,9 millilitrassa

  • Propolis extract 1,39g (josta 222 mg propolista
  • Hunajaa 714mg
  • Eteeriset öljyt: Thymus vulgaris L. 420 µg / Eucalyptus globulusLabill. 84 µg

  Varotoimet

  Ei suositella mehiläistuotteille allergisille henkilöille, raskaana oleville tai imettäville naisille eikä alle 12-vuotiaille lapsille. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota ja terveellistä elämäntapaa. Älä ylitä suositeltua päivittäisannosta. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Säilytys kuivassa ja viileässä paikassa.

   Tilaa uutiskirje
   ×