img
 • img
 • img

K2 vitamiinisuusuihke

Tutkitusti ylivertaisesti imeytyvä K2-vitamiinisuusuihke!

K2-vitamiini puhdista verisuoniin kertyneen kalkin ja ohjaa tämän vahvistamaan luustoa. Huippuhyvin imeytyvä ja turvallinen vitamiinisuusuihke. K2-vitamiinisuusuihke on sydämen, verisuoniston ja luuston paras kaveri.

Suomessa sydän- ja verisuonitaudit ovat yleisin kuolinsyy. Vuonna 2012 niiden osuus kokonaiskuolleisuudesta oli 39%. K2-vitamiini vähentää riskiä kuolla sydänsairauksiin.

Hollannissa K2-vitamiinin ja sydänsairauksien yhteyttä koskeva tutkimusraportti, Rotterdam Study osoittaa, että riski kuolla sydänsairauksiin pieneni 57% runsaasti K2-vitamiinia saaneessa ryhmässä.

Päiväannos (3 suihkausta) sisältää 180mcg K2-vitamiinia. Pullosta saat 180 suihkausta. Suihke on raikkaan piparmintun makuinen.

Vitamiinisuusuihke on ravintolisä, ja se sopii myös vegaanielle, kasvissyöjille, raskaana oleville, imettäville, diabeetikoille, keliaakikoille ja ketogeeniseen ruokavalioon. Ei kontraindikaatioita.

Ei sisällä: gluteenia, vehnää, alkoholia, keinotekoisia väri- tai makuaineita, maitoa, sokeria, soijaa, hiivaa, munia tai pähkinää.

  Pakkaus:25 ml
  Pullosta saat:180 suihkausta
  Ei saatavilla
  NextPrev

  3 suihkausta päivässä, mielellään posken limakalvolle. Uusimpien tutkimusten mukaan vitamiinimme imeytyvät parhaiten posken limakalvolta. K2-vitamiinisuusuihkeemme kannattaa siis suihkauttaa posken limakalvolle.

  video

  Nordic Health tuotteiden sisältämät raaka-aineet ovat huolella valittuja ja niiden keskinäinen synergia on tutkittu. Jokainen tuotteen sisältämä raaka-aine edesauttaa vitamiinin tai magnesiumin imeytymistä antaen näin käyttäjälleen täyden hyödyn. Nordic Health tuotteiden ylivertainen imeytyminen on varmistettu imeytymistutkimuksilla sekä imeytymisreittitutkimuksilla Cardiffin, Ulsterin ja Sheffieldin yliopistoissa.

  Jokainen valmistuserä tutkitaan ja analysoidaan ulkopuolisessa, akkreditoidussa laboratoriossa, että tuote sisältää varmasti luvatun määrän vitamiinia tai magnesiumia. Tämä on tärkeä tarkistaa, sillä luonnollisesta lähteestä olevien ainesosien pitoisuudet voivat vaihdella. Jokaisesta tuote-erästä löytyy myös puhtausanalyysi.

  yliopisto-logot

  EFSA:n hyväksymät terveysväittämät K-vitamiinille:

  • K-vitamiini edistää veren normaalia hyytymistä
  • K-vitamiini edistää luiden pysymistä normaaleina

  HUOM. Kaikki tuotteemme sopivat myös ketogeenistä ruokavaliota noudattavalle!

  Sopii vegaaneille, kasvissyöjille, raskaana oleville, imettäville, diabeetikoille, keliaakikoille ja ketogeeniseen ruokavalioon. Ei kontraindikaatioita.

  Ei sisällä: gluteenia, vehnää, alkoholia, maitoa, sokeria, soijaa, hiivaa, munia, pähkinää, keinotekoisia väri- tai makuaineita.

  Ainesosat

  Puhdistettu vesi, makeutusaine (ksylitoli), emulgointiaine (akaasiakumi), menakinoni-7 (K2-vitamiini), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), säilöntäaine (kaliumsorbaatti), piparminttuöljy, DL-α-tokoferyyliasetaatti (E-vitamiini).

   Tilaa uutiskirje
   ×