img
 • img
 • img
 • img
 • img

DLux D3+K2 vitamiinisuusuihke

DLux D3+K2 vitamiinisuusuihke on ravintolisä, joka imeytyy tutkimusten mukaan markkinoilla oleviin vitamiineihin nähden ylivertaisesti.

Vitamiinin päiväannos, 3 suihkausta, sisältää D3-vitamiinia ja K2-vitamiinia kumpaakin 75 mcg. D3+K2-ravintolisä suositellaan käytettäväksi suun limakalvoille, josta se tutkimusten mukaan imeytyy parhaiten.

Suusuihke on raikkaan piparmintun makuinen, eikä sisällä lainkaan keinotekoisia lisäaineita. Tuote on helppo käyttää ja annostella. Vitamiinisuusuihke sopii myös kasvissyöjille.

Tuote on hetkellisesti loppu - ota tilalle: Dlux1000 vegaaninen D3-vitamiinisuusuihke

  Pakkaus:12 ml
  Pullosta saat:90 suihkausta
  Ei saatavilla
  NextPrev

  Annostele ravintolisää kolme suihkausta päivässä, suosittelemme käyttämään D3+K2 vitamiinisuusuihketta posken limakalvolle. Uusimpien tutkimusten mukaan tuote imeytyy suun limakalvoilta kaikista tehokkaimmin.

  video

  Nordic Health ravintolisän sisältämät raaka-aineet ovat huolella valittuja ja niiden keskinäinen synergia on tutkittu. Jokainen K3+D2 vitamiinisuusuihkeen sisältämä raaka-aine edesauttaa näiden vitamiinien imeytymistä, antaen käyttäjälleen parhaan mahdollisen hyödyn. Tuotteiden ylivertainen imeytyminen on selvitetty tuotekehitysvaiheessa imeytymistutkimuksilla sekä imeytymisreittitutkimuksilla Cardiffin, Ulsterin ja Sheffieldin yliopistoissa.

  Jokainen K3+D2 vitamiinisuusuihkeen valmistuserä tutkitaan ja analysoidaan ulkopuolisessa, akkreditoidussa laboratoriossa. Näin varmistetaan, että tuote sisältää varmasti luvatun määrän vitamiinia. Tämä on tärkeä tarkistaa, sillä luonnollisesta lähteestä olevien ainesosien pitoisuudet voivat vaihdella. Jokaisesta tuote-erästä löytyy myös puhtausanalyysi.

  Houston DM, Heard CM, Hassanali Z. Analysis of the oral delivery of vitamin D3 from NordicHealth Dlux spray formulations. Cardiff School of Pharmacy & Pharmaceutical Sciences Cardiff University, May 2012.

  yliopisto-logot

  EFSA:n hyväksymät terveysväittämät D-vitamiinille:

  • D-vitamiini edistää kalsiumin ja fosforin normaalia imeytymistä ja hyödyntämistä
  • D-vitamiini edistää veren normaalia kalsiumtasoa
  • D-vitamiini edistää luiden pysymistä normaaleina
  • D-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä
  • D-vitamiini edistää hampaiden pysymistä normaaleina
  • D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa

  EFSA:n hyväksymät terveysväittämät K-vitamiinille:

  • K-vitamiini edistää veren normaalia hyytymistä
  • K-vitamiini edistää luiden pysymistä normaaleina
  Tulisiko kaikki suihkaukset ottaa kerralla vai vähitellen pitkin päivää?

  Henkilökohtaisen mieltymyksen mukaan, kumpikin tapa takaa optimaalisen imeytymisen.

  Uusimmat tutkimuksemme ovat osoittaneet, että paras paikka imeytymiselle on posken sisäsivulla. Pitämällä suihkausta suussa vähintään 10 sekuntia, on riittävä aika siihen, että aktiiviset aineet suihkeesta imeytyvät.

  Mihin aikaan päivästä suihke kannattaa ottaa?

  Suihke voidaan ottaa mihin aikaan päivästä tahansa, tärkeintä on tehdä siitä päivittäinen rutiini. Moni pitää helpoimpana tapana ottaa suihke aamulla aamurutiinien yhteydessä.

  Pitääkö suihke ottaa ruuan tai juoman kanssa?

  Ei tarvitse. Suusuihkeen annostelutapa kiertää ruuansulatusjärjestelmän joka tarkoittaa sitä, että se voidaan ottaa mihin aikaan päivästä tahansa ruuan kanssa tai ilman. Aktiiviset ainesosat kulkeutuvat suoraan verenkiertoon suun limakalvojen kautta.

  Voinko ottaa useita Nordic Health suihkeita samanaikaisesti?

  Kyllä. Kaikki Nordic Health tuotteet ovat suunniteltu siten, että ne toimivat yhdessä ilman kontraindikaatioita.

  Kaikki annostusmäärät suihkeissa ovat turvallisen päässä ylärajasta, jonka takia vitamiineista ei voi saada yliannostusta, vaikka suihkeita käyttäisi samanaikaisesti.

  Suihkeen pumppu on tukkeutunut. Mitä teen?

  Tuotteiden luonnollisuudesta johtuen, saattaa tuote kiteytyä pumppuun estäen sen toiminnan. Tätä saattaa ilmetä jos suihkeen päällä ei ole pidetty korkkia, suihketta ei ole säilytetty huoneenlämmössä tai ei ole käytetty hetkeen.

  Tämän voi helposti korjata sillä, että irrottaa pumpun ja huuhtelee sitä kuuman veden alla muutaman minuutin ajan samalla painaen pumppua, jotta tukkeuma irtoaa.

  Mistä lähteestä DLux suihkeiden D3-vitamiini on peräisin?

  DLux suihkeidemme D3-vitamiini on peräisin lanoliinista, joka on puristettu lampaanvillasta.

  Sopivatko DLux -suusuihkeet erityisruokavaliota noudattavalle?

  Kyllä, tuotteet sopivat myös kasvissyöjille sekä keliaakikon tai diabeetikon ruokavaliota noudattaville. Dlux suusuihkeet ovat vatsaystävällisiä.

  Voiko vitamiinisuusuihkeita suihkuttaa ruokaan tai juomaan?

  Vitamiinisuusuihkeet on muotoiltu siten, että ne imeytyy suun limakalvojen kautta. Me olemme toteuttaneet Cardiffin Yliopistossa kliinisiä kokeita ja saaneet selville, että tehokkaimmin suihkeet imeytyvät posken sisäsivulta. Tuotteemme on siksi kehitetty siten, että ne tarjoavat optimaalisen ja varman imeytymisen.

  Suihkuttamalla suusuihkeita ruokaan tai juomaan tarkoittaisi sitä, että ne menisivät ruuansulatusjärjestelmään suun limakalvojen sijaan, jolloin imeytyminen ei olisi optimaalisinta.

  Suosittelen potilailleni suihkemuotoisia valmisteita

  Kirurgi Taija Somppi on hyvin huolissaan suomalaisten ravitsemuksesta ja erityisesti D-vitamiinitasoista. Ne ovat hänen mukaansa erittäin alhaiset. Aina ei edes purkista otettu D-vitamiini auta, koska monet valmisteet imeytyvät heikonlaisesti. Yleis- ja verisuonikirurgi Taija Somppi toteaa,...

  Lue lisää