img
TARJOUS
 • img
 • img
 • img
 • img

DLux D3+K2 vitamiinisuusuihke

Parasta ennen päiväys: 2/22

DLux D3+K2 vitamiinisuusuihke on ravintolisä, joka imeytyy tutkitusti ylivertaisesti!

Vitamiinin päiväannos, 3 suihkausta, sisältää D3-vitamiinia ja K2-vitamiinia kumpaakin 75 mcg. D3+K2-ravintolisä suositellaan käytettäväksi suun limakalvoille, josta se tutkimusten mukaan imeytyy parhaiten.

Suusuihke on raikkaan piparmintun makuinen, eikä sisällä lainkaan keinotekoisia lisäaineita. Tuote on helppo käyttää ja annostella.

Vitamiinisuusuihke on ravintolisä, ja se sopii myös kasvissyöjille, raskaana oleville, imettäville, diabeetikoille, keliaakikoille ja ketogeeniseen ruokavalioon. Ei kontraindikaatioita.

Ei sisällä: gluteenia, vehnää, alkoholia, maitoa, sokeria, soijaa, hiivaa, munia, pähkinää, keinotekoisia väri- tai makuaineita.

  Pakkaus:12 ml
  Pullosta saat:90 suihkausta
  13,90
  24,90 €
  NextPrev

  Annostele ravintolisää kolme suihkausta päivässä, suosittelemme käyttämään D3+K2 vitamiinisuusuihketta posken limakalvolle. Uusimpien tutkimusten mukaan tuote imeytyy suun limakalvoilta kaikista tehokkaimmin.

  video

  Nordic Health ravintolisän sisältämät raaka-aineet ovat huolella valittuja ja niiden keskinäinen synergia on tutkittu. Jokainen K3+D2 vitamiinisuusuihkeen sisältämä raaka-aine edesauttaa näiden vitamiinien imeytymistä, antaen käyttäjälleen parhaan mahdollisen hyödyn. Tuotteiden ylivertainen imeytyminen on selvitetty tuotekehitysvaiheessa imeytymistutkimuksilla sekä imeytymisreittitutkimuksilla Cardiffin, Ulsterin ja Sheffieldin yliopistoissa.

  Jokainen K3+D2 vitamiinisuusuihkeen valmistuserä tutkitaan ja analysoidaan ulkopuolisessa, akkreditoidussa laboratoriossa. Näin varmistetaan, että tuote sisältää varmasti luvatun määrän vitamiinia. Tämä on tärkeä tarkistaa, sillä luonnollisesta lähteestä olevien ainesosien pitoisuudet voivat vaihdella. Jokaisesta tuote-erästä löytyy myös puhtausanalyysi.

  Houston DM, Heard CM, Hassanali Z. Analysis of the oral delivery of vitamin D3 from NordicHealth Dlux spray formulations. Cardiff School of Pharmacy & Pharmaceutical Sciences Cardiff University, May 2012.

  yliopisto-logot

  EFSA:n hyväksymät terveysväittämät D-vitamiinille:

  • D-vitamiini edistää kalsiumin ja fosforin normaalia imeytymistä ja hyödyntämistä
  • D-vitamiini edistää veren normaalia kalsiumtasoa
  • D-vitamiini edistää luiden pysymistä normaaleina
  • D-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä
  • D-vitamiini edistää hampaiden pysymistä normaaleina
  • D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa

  EFSA:n hyväksymät terveysväittämät K-vitamiinille:

  • K-vitamiini edistää veren normaalia hyytymistä
  • K-vitamiini edistää luiden pysymistä normaaleina
  Tulisiko kaikki suihkaukset ottaa kerralla vai vähitellen pitkin päivää?

  Henkilökohtaisen mieltymyksen mukaan, kumpikin tapa takaa optimaalisen imeytymisen.

  Uusimmat tutkimuksemme ovat osoittaneet, että paras paikka imeytymiselle on posken sisäsivulla. Pitämällä suihkausta suussa vähintään 10 sekuntia, on riittävä aika siihen, että aktiiviset aineet suihkeesta imeytyvät.

  Mihin aikaan päivästä suihke kannattaa ottaa?

  Suihke voidaan ottaa mihin aikaan päivästä tahansa, tärkeintä on tehdä siitä päivittäinen rutiini. Moni pitää helpoimpana tapana ottaa suihke aamulla aamurutiinien yhteydessä.

  Pitääkö suihke ottaa ruuan tai juoman kanssa?

  Ei tarvitse. Suusuihkeen annostelutapa kiertää ruuansulatusjärjestelmän joka tarkoittaa sitä, että se voidaan ottaa mihin aikaan päivästä tahansa ruuan kanssa tai ilman. Aktiiviset ainesosat kulkeutuvat suoraan verenkiertoon suun limakalvojen kautta.

  Voinko ottaa useita Nordic Health suihkeita samanaikaisesti?

  Kyllä. Kaikki Nordic Health tuotteet ovat suunniteltu siten, että ne toimivat yhdessä ilman kontraindikaatioita.

  Kaikki annostusmäärät suihkeissa ovat turvallisen päässä ylärajasta, jonka takia vitamiineista ei voi saada yliannostusta, vaikka suihkeita käyttäisi samanaikaisesti.

  Suihkeen pumppu on tukkeutunut. Mitä teen?

  Tuotteiden luonnollisuudesta johtuen, saattaa tuote kiteytyä pumppuun estäen sen toiminnan. Tätä saattaa ilmetä jos suihkeen päällä ei ole pidetty korkkia, suihketta ei ole säilytetty huoneenlämmössä tai ei ole käytetty hetkeen.

  Tämän voi helposti korjata sillä, että irrottaa pumpun ja huuhtelee sitä kuuman veden alla muutaman minuutin ajan samalla painaen pumppua, jotta tukkeuma irtoaa.

  Mistä lähteestä DLux suihkeiden D3-vitamiini on peräisin?

  Dlux 1000, Dlux 3000, Dlux K2+D3, Dlux Junior ja Dlux Vauva suusuihkeiden D3-vitamiini on peräisin lanoliinista, joka on puristettu lampaanvillasta.

  Dlux 1000 Vegaanisen D3-vitamiinisuusuihkeen D3-vitamiini on 100% kasviperäinen ja peräisin levästä.

  Mitä eroa DLux -suusuihkeilla on?

  Erona on valmisteiden päiväannosten vahvuus.

  • Dlux Vauvan yksi suihkaus sisältää 10 mcg hyvin imeytyvää D3-vitamiinia, ei sisällä makua.
  • Dlux Juniorin yksi suihkus sisältää 10 mcg hyvin imeytyvää D3-vitamiinia ja on luonnollisen piparmintun makuinen
  • Dlux1000 yksi suihkaus sisältää 25 mcg hyvin imeytyvää D3-vitamiinia ja on luonnollisen piparmintun makuinen.
  • Dlux1000 Vegaaninen yksi suihkaus sisältää 25 mcg hyvin imeytyvää D3-vitamiinia, ei sisällä makua.
  • Dlux3000 yksi suihkaus sisältää 75 mcg hyvin imeytyvää D3-vitamiinia ja on luonnollisen piparmintun makuinen.
  • Dlux K2+D3 kolme suihkausta sisältää 75 mcg hyvin imeytyvää D3-vitamiinia ja K2-vitamiinia ja on luonnollisen piparmintun makuinen.
  Kuinka kauan vitamiinisuusuihkepullo kestää?

  Dlux Vauva, Dlux Junior, Dlux1000, Dlux1000 Vegaaninen ja Dlux3000 kaikki sisältävät 100 suihkausta, joten jos käytät yhden suihkauksen päivässä, kestää suihke 100 päivää.

  Boost B12-vitamiinisusuihkeen pullosta saat 160 suihkausta. Päivittäinen suositusannos on 1-4 suihkausta, joten pullo kestää 40-160 päivää annostuksesta riippuen.

  MultiVit, B-complete sekä Vahva Rauta suusuihke sisältävät 128 suihkausta. Päivittäinen suositusannos on 4 suihkausta päivässä. Tällä annostuksella pullo kestää 32 päivää.

  Foolihappo suusuihke, MultiVit Junior, Rauta suusuihke sekä Vegaaninen vitamiini-mineraalisuusuihke sisältävät 192 suihkausta. 4 suihkauksen päiväannoksella pullo kestää 48 päivää.

  Kurkuma suusuihkeen pullo sisältää 120 suihkausta, joka 4 suihkauksen päiväannoksella kestää 30 päivää.

  Dlux D3+K2 suusuihke sisältää 90 suihkausta, jolloin 3 suihkauksen päiväannoksella pullo kestää 30 päivää.

  Sopivatko DLux -suusuihkeet erityisruokavaliota noudattavalle?

  Kyllä, tuotteet sopivat myös kasvissyöjille sekä keliaakikon tai diabeetikon ruokavaliota noudattaville. Dlux suusuihkeet ovat vatsaystävällisiä.

  Voiko vitamiinisuusuihkeita suihkuttaa ruokaan tai juomaan?

  Vitamiinisuusuihkeet on kehitetty siten, että ne imeytyy suun limakalvojen kautta. Me olemme toteuttaneet Cardiffin Yliopistossa kliinisiä kokeita ja saaneet selville, että tehokkaimmin suihkeet imeytyvät posken sisäsivulta. Tuotteemme on siksi kehitetty siten, että ne tarjoavat optimaalisen ja varman imeytymisen.

  Suihkuttamalla suusuihkeita ruokaan tai juomaan tarkoittaisi sitä, että ne menisivät ruuansulatusjärjestelmään suun limakalvojen sijaan, jolloin imeytyminen ei olisi optimaalisinta.

  Miksi NordicHealth -tuotteiden jokainen tuotantoerä tutkitaan?

  Nordic Health suusuihkeiden ja ihotuotteiden jokainen tuotantoerä testataan riippumattomassa, akkreditoidussa laboratoriossa, että tuote varmasti sisältää sellaisen vahvuuden magnesiumia tai vitamiinia, kuin tuotteen pakkauksessa on luvattu. Esimerkiksi magnesium on luonnonmateriaali, jossa esiintyy luonnollista vaihtelua. Nordic Health tuotteiden tuotantoerät ovat myös dopingtestattuja.

  Kaikilla tuotteilla on tehty imeytymis- ja imeytymisreittitutkimukset. Ilman näitä tutkimuksia ei voida tietää, toimiiko tuote. Olemme mm. tutkineet, että aloe vera estää magnesiumin imeytymisen ja sitä ei näinollen voi laittaa samaan tuotteeseen. Näiden tutkimusten perusteella voimme todeta, että Nordic Health tuotteet todellakin toimivat.

  Tutkimalla jokaisen tuotantoerän puhtauden, laadun ja vahvuuden, voimme taata asiakkaalle 100% luonnollisen, turvallisen ja tehokkaan tuotteen.

  Kaikki Nordic Health ravintolisät sopivat myös ketogeenistä ruokavaliota noudattavalle.

  Sopii kasvissyöjille, raskaana oleville, imettäville, diabeetikoille, keliaakikoille ja ketogeeniseen ruokavalioon. Ei kontraindikaatioita.

  Ei sisällä: gluteenia, vehnää, alkoholia, maitoa, sokeria, soijaa, hiivaa, munia, pähkinää, keinotekoisia väri- tai makuaineita.

  Ainesosat

  Puhdistettu vesi, ksylitol, akaasiakumi, menaquinone (K2-vitamiini), auringonkukkalesitiini, sitruunahappo. Säilöntäaine: kaliumsorbaatti, piparminttuöljy, kolekalsiferoli (D3-vitamiini), DL-atocopheryl acetate (Evitamiini)

  Tilaa uutiskirje
  ×