img
 • img
 • img
 • img
 • img

DLux 1000 D-vitamiinisuusuihke

Tutkitusti ylivertaisesti imeytyvä D-vitamiini!

Tärkeä vastustuskyvylle sekä luuston ja hampaiden terveydelle!

Päiväannos (1 suihkaus) sisältää 25mcg suun limakalvolta erinomaisesti imeytyvää D3-vitamiinia.

Luonnollisen piparmintun makuinen, ei sisällä keinotekoisia lisäaineita.

Helppo annostella.

Sopii myös kasvissyöjille.

Ravintolisä.

  Pakkaus:15 ml
  Pullosta saat:100 suihkausta
  Ei saatavilla
  NextPrev

  Yksi suihkaus päivässä. Uusimpien tutkimusten mukaan D3-vitamiinimme imeytyvät parhaiten posken limakalvolta. D3-vitamiinisuusuihkeemme kannattaa siis suihkauttaa posken limakalvolle.

  video

  Nordic Health tuotteiden sisältämät raaka-aineet ovat huolella valittuja ja niiden keskinäinen synergia on tutkittu. Jokainen tuotteen sisältämä raaka-aine edesauttaa vitamiinin tai magnesiumin imeytymistä antaen näin käyttäjälleen täyden hyödyn. Nordic Health tuotteiden ylivertainen imeytyminen on varmistettu imeytymistutkimuksilla sekä imeytymisreittitutkimuksilla Cardiffin, Ulsterin ja Sheffieldin yliopistoissa.

  Jokainen valmistuserä tutkitaan ja analysoidaan ulkopuolisessa, akkreditoidussa laboratoriossa, että tuote sisältää varmasti luvatun määrän vitamiinia tai magnesiumia. Tämä on tärkeä tarkistaa, sillä luonnollisesta lähteestä olevien ainesosien pitoisuudet voivat vaihdella. Jokaisesta tuote-erästä löytyy myös puhtausanalyysi.

  Houston DM, Heard CM, Hassanali Z. Analysis of the oral delivery of vitamin D3 from NordicHealth Dlux spray formulations. Cardiff School of Pharmacy & Pharmaceutical Sciences Cardiff University, May 2012.

  yliopisto-logot

  EFSA:n hyväksymät terveysväittämät D-vitamiinille:

  • D-vitamiini edistää kalsiumin ja fosforin normaalia imeytymistä/hyödyntämistä
  • D-vitamiini edistää veren normaalia kalsiumtasoa
  • D-vitamiini edistää luiden pysymistä normaaleina
  • D-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä
  • D-vitamiini edistää hampaiden pysymistä normaaleina
  • D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
  • D-vitamiini on tärkeä vastustuskyvylle sekä luuston ja hampaiden terveydelle
  Tulisiko kaikki suihkaukset ottaa kerralla vai vähitellen pitkin päivää?

  Henkilökohtaisen mieltymyksen mukaan, kumpikin tapa takaa optimaalisen imeytymisen.

  Uusimmat tutkimuksemme ovat osoittaneet, että paras paikka imeytymiselle on posken sisäsivulla. Pitämällä suihkausta suussa vähintään 10 sekuntia, on riittävä aika siihen, että aktiiviset aineet suihkeesta imeytyvät.

  Mihin aikaan päivästä suihke kannattaa ottaa?

  Suihke voidaan ottaa mihin aikaan päivästä tahansa, tärkeintä on tehdä siitä päivittäinen rutiini. Moni pitää helpoimpana tapana ottaa suihke aamulla aamurutiinien yhteydessä.

  Pitääkö suihke ottaa ruuan tai juoman kanssa?

  Ei tarvitse. Suusuihkeen annostelutapa kiertää ruuansulatusjärjestelmän joka tarkoittaa sitä, että se voidaan ottaa mihin aikaan päivästä tahansa ruuan kanssa tai ilman. Aktiiviset ainesosat kulkeutuvat suoraan verenkiertoon suun limakalvojen kautta.

  Voinko ottaa useita Nordic Health suihkeita samanaikaisesti?

  Kyllä. Kaikki Nordic Health tuotteet ovat suunniteltu siten, että ne toimivat yhdessä ilman kontraindikaatioita.

  Kaikki annostusmäärät suihkeissa ovat turvallisen päässä ylärajasta, jonka takia vitamiineista ei voi saada yliannostusta, vaikka suihkeita käyttäisi samanaikaisesti.

  Suihkeen pumppu on tukkeutunut. Mitä teen?

  Tuotteiden luonnollisuudesta johtuen, saattaa tuote kiteytyä pumppuun estäen sen toiminnan. Tätä saattaa ilmetä jos suihkeen päällä ei ole pidetty korkkia, suihketta ei ole säilytetty huoneenlämmössä tai ei ole käytetty hetkeen.

  Tämän voi helposti korjata sillä, että irrottaa pumpun ja huuhtelee sitä kuuman veden alla muutaman minuutin ajan samalla painaen pumppua, jotta tukkeuma irtoaa.

  Mistä lähteestä DLux suihkeiden D3-vitamiini on peräisin?

  DLux suihkeidemme D3-vitamiini on peräisin lanoliinista, joka on puristettu lampaanvillasta.

  Mitä eroa DLux -suusuihkeilla on?

  Erona on valmisteiden vahvuus.

  • Dlux Vauvan yksi suihkaus sisältää 10 mcg hyvin imeytyvää D-vitamiinia
  • Dlux Juniorin yksi suihkus sisältää 10 mcg hyvin imeytyvää D-vitamiinia ja on luonnollisen piparmintun makuinen
  • Dlux1000 yksi suihkaus sisältää 25 mcg hyvin imeytyvää D-vitamiinia ja on luonnollisen piparmintun makuinen.
  • Dlux3000 yksi suihkaus sisältää 75 mcg hyvin imeytyvää D-vitamiinia ja on luonnollisen piparmintun makuinen.
  • DLux Raskaana viisi suihkausta sisältää 25mcg hyvin imeytyvää D-vitamiinia sekä päivittäisen suositusannoksen B1, B6 -vitamiineja sekä foolihappoa ja on luonnollisen mango-persikan makuinen.
  Kuinka kauan vitamiinisuusuihkepullo kestää?

  Dlux Vauva, Dlux Junior, Dlux1000 ja Dlux3000 kaikki sisältävät 100 suihkausta, joten jos käytät yhden suihkauksen päivässä, kestää suihke 100 päivää.

  DluxRaskaana (25 ml) pullosta saat 160 suihkausta. Päivittäinen annos on 5 suihkausta, joten yksi pullo kestää 32 päivää.

  Boost B12 (25 ml) pullosta saat 160 suihkausta. Päivittäinen suositusannos on 1-4 suihkausta, joten pullo kestää 40-160 päivää annostuksesta riippuen.

  Sopivatko DLux -suusuihkeet erityisruokavaliota noudattavalle?

  Kyllä, tuotteet sopivat myös kasvissyöjille sekä keliaakikon tai diabeetikon ruokavaliota noudattaville. Dlux suusuihkeet ovat vatsaystävällisiä.

  Voiko vitamiinisuusuihkeita suihkuttaa ruokaan tai juomaan?

  Vitamiinisuusuihkeet on muotoiltu siten, että ne imeytyy suun limakalvojen kautta. Me olemme toteuttaneet Cardiffin Yliopistossa kliinisiä kokeita ja saaneet selville, että tehokkaimmin suihkeet imeytyvät posken sisäsivulta. Tuotteemme on siksi kehitetty siten, että ne tarjoavat optimaalisen ja varman imeytymisen.

  Suihkuttamalla suusuihkeita ruokaan tai juomaan tarkoittaisi sitä, että ne menisivät ruuansulatusjärjestelmään suun limakalvojen sijaan, jolloin imeytyminen ei olisi optimaalisinta.

  Suosittelen potilailleni suihkemuotoisia valmisteita

  Kirurgi Taija Somppi on hyvin huolissaan suomalaisten ravitsemuksesta ja erityisesti D-vitamiinitasoista. Ne ovat hänen mukaansa erittäin alhaiset. Aina ei edes purkista otettu D-vitamiini auta, koska monet valmisteet imeytyvät heikonlaisesti. Yleis- ja verisuonikirurgi Taija Somppi toteaa,...

  Lue lisää