img
 • img
 • img
 • img
 • img

Boost B12 -vitamiinisuusuihke

Kansainvälisen Vegaaniliiton suosittelema!

Sytytä valot aivoihin!

Vitamiinisuusuihke on tutkitusti ylivertaisesti imeytyvä B12-vitamiini!

B12-vitamiini vähentää väsymystä ja edesauttaa hermoston sekä aivojen normaalia toimintaa. Vitamiinisuihkeessa mukana oleva kromi auttaa ylläpitämään kehon normaalia verensokeripitoisuutta.

Ravintolisäsuihke on kätevä käyttää, ja voit unohtaa ikävän pillereiden nielemisen. Boost B12-vitamiinisuusuihke imeytyy tutkitusti parhaiten posken limakalvolta, eli suosittelemme vitamiinilisän käyttöä suuhun suihkauttamalla.

B12-vitamiini Boost B12-vitamiinisuusuihkeessamme on metyylikobalamiinia. Tämä on valittu sen paremman imeytymisen takia ja näin voidaan varmistaa vitamiinin imeytyminen verenkiertoon suun limakalvojen kautta. Tutkijat ovat vakuuttuneita siitä, että B12-vitamiini tulisi ottaa nimenomaan metyylikobalamiini muotoisena. B12-valmisteiden raaka-aineena käytetään myös syanokobalamiini B12, mutta emme halua käyttää tätä suihkeissamme, sillä se ei ole raaka-aineena tehokas tai toimiva eikä mielestämme tuota toivottua terveyshyötyä.

B12-vitamiinisuusuihke on aprikoosin makuinen, eikä sisällä keinotekoisia lisäaineita. Suihkepullosta on helppo annostella oikea määrä vitamiinia. Ravintolisä sopii vegaaneille.

 • img
 • img
Pakkaus:25 ml
Pullosta saat:160 suihkausta
Ei saatavilla
NextPrev

Käytä B12-vitamiinisuusuihketta 1-4 suihkausta vuorokaudessa posken limakalvolle; uusimpien tutkimusten mukaan B12-vitamiinimme imeytyvät parhaiten posken limakalvolta.

Neljän suihkauksen vuorokausiannos sisältää:

B12-vitamiini 1200 mcg
Kromi 40 mcg
Vihreä tee -uute 0,56 mg

video

Nordic Health vitamiinisuusuihkeen sisältämät raaka-aineet ovat huolella valittuja ja niiden keskinäinen synergia on tutkittu. Jokainen tuotteen sisältämä raaka-aine edesauttaa vitamiinin imeytymistä, antaen näin käyttäjälleen täyden hyödyn. Nordic Health tuotteiden ylivertainen imeytyminen on varmistettu imeytymistutkimuksilla sekä imeytymisreittitutkimuksilla Cardiffin, Ulsterin ja Sheffieldin yliopistoissa.

Jokainen valmistuserä tutkitaan ja analysoidaan ulkopuolisessa, akkreditoidussa laboratoriossa, että tuote sisältää varmasti luvatun määrän vitamiinia. Tämä on tärkeä tarkistaa, sillä luonnollisesta lähteestä olevien ainesosien pitoisuudet voivat vaihdella. Jokaisesta tuote-erästä löytyy myös puhtausanalyysi.

Houston DM, Heard CM. In vitro analysis of sublingual vitamin B12 permeation. Cardiff School of Pharmacy & Pharmaceutical Sciences Cardiff University, January 2013.

yliopisto-logot

EFSA:n hyväksymät terveysväittämät B12-vitamiinille:

 • B12-vitamiini edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa
 • B12-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa
 • B12-vitamiini edistää normaalia homokysteiinin aineenvaihduntaa
 • B12-vitamiini edistää normaaleja psykologisia toimintoja
 • B12-vitamiini edistää normaalia veren punasolujen muodostumista
 • B12-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
 • B12-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
 • Kromi edistää normaalia makroravintoaineiden aineenvaihduntaa
 • Kromi edistää veren glukoositasojen pysymistä normaalina
Minkä muotoista B12-vitamiinia BoostB12- suusuihke sisältää?

B12-vitamiini Boost B12-vitamiinisuusuihkeessamme on metyylikobalamiinia. Tämä on valittu sen paremman imeytymisen takia ja näin voidaan varmistaa vitamiinin imeytyminen verenkiertoon suun limakalvojen kautta.

Tutkijat ovat vakuuttuneita siitä, että B12-vitamiini tulisi ottaa nimenomaan metyylikobalamiini muotoisena. B12-valmisteiden raaka-aineena käytetään myös syanokobalamiini B12, mutta emme halua käyttää tätä suihkeissamme, sillä se ei ole raaka-aineena tehokas tai toimiva eikä mielestämme tuota toivottua terveyshyötyä.

Sopiiko Boost B12 -suusuihke lapsille?

Boost B12-suihke sopii myös lapsille, ja suihke on ihanteellinen vaihtoehto myös heille, jotka eivät pysty tai eivät halua niellä kapseleita. Perheen pienimmille riittää minimiannos suihketta.

Sopiiko Boost B12 -vitamiinisuusuihke erityisruokavaliota noudattaville?

Kyllä. Suihke soveltuu vegaaneille ja on virallisesti Vegaanijärjestön hyväksymä. Suihke sopii myös keliaakikon tai diabeetikon ruokavaliota noudattaville. BoostB12-vitamiinisuusuihke on vatsaystävällinen.

Tulisiko kaikki suihkaukset ottaa kerralla vai vähitellen pitkin päivää?

Henkilökohtaisen mieltymyksen mukaan, kumpikin tapa takaa optimaalisen imeytymisen.

Uusimmat tutkimuksemme ovat osoittaneet, että paras paikka imeytymiselle on posken sisäsivulla. Pitämällä suihkausta suussa vähintään 10 sekuntia, on riittävä aika siihen, että aktiiviset aineet suihkeesta imeytyvät.

Mihin aikaan päivästä suihke kannattaa ottaa?

Suihke voidaan ottaa mihin aikaan päivästä tahansa, tärkeintä on tehdä siitä päivittäinen rutiini. Moni pitää helpoimpana tapana ottaa suihke aamulla aamurutiinien yhteydessä.

Pitääkö suihke ottaa ruuan tai juoman kanssa?

Ei tarvitse. Suusuihkeen annostelutapa kiertää ruuansulatusjärjestelmän joka tarkoittaa sitä, että se voidaan ottaa mihin aikaan päivästä tahansa ruuan kanssa tai ilman. Aktiiviset ainesosat kulkeutuvat suoraan verenkiertoon suun limakalvojen kautta.

Miksi Boost B12 sisältää kromia?

Kromi on toinen ravintoaine, jota on vaikea hyödyntää ruokavaliossa yksinään, mutta on osoittautunut hyvin limakalvojen läpi imeytyväksi. Vaikka B12-vitamiinia ja kromia ei tarvitse ottaa yhtä aikaa, kromi tasapainottaa verensokeria ja kuten B12, auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Miksi Boost B12 suihkeessa on Vihreä tee -uutetta?

Vihreä tee -uutetta käytetään suusuihkeessa luonnollisena säilöntäaineena ja antioksidanttina. Vihreä tee myös edesauttaa suihkeen imeytymistä.

The Lancetissa julkaistussa tutkimuksessa (6/2016) on osoitettu että vihreä tee sisältää kemikaalia nimeltään epigallocatechin gallate, mikä osaltaan parantaa kognitiivisia toimintoja.

Voinko ottaa useita Nordic Health suihkeita samanaikaisesti?

Kyllä. Kaikki Nordic Health tuotteet ovat suunniteltu siten, että ne toimivat yhdessä ilman kontraindikaatioita.

Kaikki annostusmäärät suihkeissa ovat turvallisen päässä ylärajasta, jonka takia vitamiineista ei voi saada yliannostusta, vaikka suihkeita käyttäisi samanaikaisesti.

Suihkeen pumppu on tukkeutunut. Mitä teen?

Tuotteiden luonnollisuudesta johtuen, saattaa tuote kiteytyä pumppuun estäen sen toiminnan. Tätä saattaa ilmetä jos suihkeen päällä ei ole pidetty korkkia, suihketta ei ole säilytetty huoneenlämmössä tai ei ole käytetty hetkeen.

Tämän voi helposti korjata sillä, että irrottaa pumpun ja huuhtelee sitä kuuman veden alla muutaman minuutin ajan samalla painaen pumppua, jotta tukkeuma irtoaa.

Kuinka kauan vitamiinisuusuihkepullo kestää?

Dlux Vauva, Dlux Junior, Dlux1000 ja Dlux3000 kaikki sisältävät 100 suihkausta, joten jos käytät yhden suihkauksen päivässä, kestää suihke 100 päivää.

DluxRaskaana (25 ml) pullosta saat 160 suihkausta. Päivittäinen annos on 5 suihkausta, joten yksi pullo kestää 32 päivää.

Boost B12 (25 ml) pullosta saat 160 suihkausta. Päivittäinen suositusannos on 1-4 suihkausta, joten pullo kestää 40-160 päivää annostuksesta riippuen.

Voiko vitamiinisuusuihkeita suihkuttaa ruokaan tai juomaan?

Vitamiinisuusuihkeet on muotoiltu siten, että ne imeytyy suun limakalvojen kautta. Me olemme toteuttaneet Cardiffin Yliopistossa kliinisiä kokeita ja saaneet selville, että tehokkaimmin suihkeet imeytyvät posken sisäsivulta. Tuotteemme on siksi kehitetty siten, että ne tarjoavat optimaalisen ja varman imeytymisen.

Suihkuttamalla suusuihkeita ruokaan tai juomaan tarkoittaisi sitä, että ne menisivät ruuansulatusjärjestelmään suun limakalvojen sijaan, jolloin imeytyminen ei olisi optimaalisinta.

HUOM. Kaikki tuotteemme sopivat myös ketogeenistä ruokavaliota noudattavalle!

Ainesosat

Vesi, ksylitoli, luontainen aprikoosiaromi, hapettumisenestoaine (luontainen sitruunahappo), metyylikobalamiini (B12), säilöntäaine (kaliumsorbaatti), vihreä tee -uute, kromi(III)kloridi.

Sytytä valot aivoihin käyttämällä B12-suihketta

Espoolainen Erkki Palviainen on vankkumaton superfoodin eli superruuan kannattaja. Ravintolisinä hän käyttää suihkemuotoisena Nordic Health magnesiumia, B12- ja D-vitamiinia, koska ne imeytyvät hyvin. Erkki on vankkumaton lähiruuan/luomuruuan ja superfoodin kannattaja. Hän ei syö mitään...

Lue lisää