Käyttökokemuksia

Sivu 1 / 5  > >>

Magnesium- ja B12-vitamiinisuihke kokeilussa

Terveyshymy

Heikki Heinonen on saanut apua suihkeista. Hän on kokeillut sekä Kipu-Nivel Magnesium ihosuihketta että B12-vitamiinisuusuihketta.

Lue lisää Terveyshymy.fi

Magnesiumsuihke auttoi Inkeriä

Terveyshymy

Inkeri Herkonheimo vakuuttaa olevansa siinä suhteessa aito suomalainen, ettei hän usko mitään ennen kuin itse näkee ja kokee. Näin kävi myös ystävän hänelle suosittelemien magnesiumsuihkeiden kanssa.

Lue lisää Tervesyhymy.fi

Pertti nukkuu taas yönsä

Terveyshymy

Pertti Latvalalla on ollut polviensa kanssa enemmän murheita kuin kohtuullista olisi. – Nyt kuitenkin nukun yöni, Kipupuomi-lehden päätoimittaja kertoo.

Lue lisää Terveyshymy.fi

Suihkeesta oli apua Pian läheisille

Terveyshymy

– Olen aina sanonut, etten usko mitään, ennen kuin itse kokeilen, varkautelainen kauneushoitolan toinen omistaja, diplomikosmetologi Pia Karvinen naurahtaa.

Lue lisää Terveyshymy.fi

Kova olkapääkipu katosi hetkessä!

Terveyshymy

Tuntuu hassulta aloittaa juttu lumitöistä, mutta siitä kaikki kuitenkin alkoi. – Oikea olkapääni kipeytyi niin pahasti, että ensimmäisen kerran melkein peruutin vastaanottoni, fysioterapeutti Jussi Karkela muistelee.

Sipoolainen fysioterapeutti Jussi Karkela, 49, on pitkän linjan alan ammattilainen. Myös hänen vaimonsa Sari, 49, toimii fysioterapeuttina, mutta hän on töissä terveysasemalla Helsingin kaupungin palveluksessa.

Lue lisää Terveyshymy.fi

Anjaa ovat vaivanneet polvet

Terveyshymy

Anja Viljamaan polvet ovat keljuilleet jo kymmenkunta vuotta, vaikka hän on vasta viisikymppinen. – Mutta onneksi nyt löytyi hyvä valmiste, joka on poistanut kipuja.

Tamperelainen Anja Viljamaa, 50, on työskennellyt kokkina koko ikänsä. Hän on ollut töissä suurkeittiössä, sairaalan keittiössä ja päiväkodin keittiössä, mutta tällä hetkellä hän vaikuttaa kokkina vanhusten hoivakodissa.

Lue lisää Terveyshymy.fi

Sivu 1 / 5  > >>

 
 
 
 

Videot

TTK-Jakso 10