MAGNESIUM BODY BUTTER JA LOTION

Sisältää maailman puhtainta luonnonmagnesiumia.

UUTUUS!

Kätevä ja hyvänmakuinen D3-vitamiini lapsille.

Turvallinen valinta!

Nordic Health Sprays -tuotteet ovat saaneet Suomen Terveysjärjestö ry:n myöntämän Turvallinen valinta -tuotemerkin.

Magnesiumista tukea terveyteen!

Täysin luonnollinen ja lisäaineeton tuote. Suihkuta suoraan iholle, sinne missä vaivasi on!

Valot päälle aivoihin

B12-vitamiini vähentää väsymystä ja imeytyy tehokkaasti.

VARMISTA D-VITAMIININ TEHOKAS IMEYTYMINEN

Huippuvahvat ja hyvin imeytyvät D-vitamiinisuihkeet.

VARMISTA PÄIVITTÄISTEN RAVINTEIDEN SAANTI

Koko perheelle sopiva monivitamiinimineraalisuihke.
sun

D-vitamiinisuihkeet

D-vitamiini on hyväksi vastustuskyvylle sekä luuston ja hampaiden terveydelle. D-vitamiinisuihke imeytyy tutkitusti suoraan suun limakalvoilta. Tuote on miellyttävän makuinen, sillä se on makeutettu xylitolilla. Suihke on helppo käyttää, 1 suihkaisu/pvä riittää. Ei sisällä keinotekoisia lisäaineita. Sopii myös vegetaristeille.

sun

Energiaa päivääsi

Nykyajan kiireinen elämä vaatii paljon myös elimistöltämme. B12-vitamiini vähentää väsymystä ja edesauttaa hermoston sekä aivojen normaalia toimintaa. Kromi auttaa pitämään yllä kehon normaalia verensokeripitoisuutta. B12-vitamiinisuihke on makeutettu xylitolilla ja se imeytyy tehokkaasti suoraan suun limakalvoilta. Tuote ei sisällä keinotekoisia lisäaineita.

sun

magnesiumsuihkeet

Täysin luonnolliset ja lisäaineettomat Nordic Health -magnesiumsuihkeet on palkittu maailmalla ja Suomessa. Magnesium Kylpyhiutaleet kylpy- tai jalkakylpyveteen sekoitettuna virkistää jalat seisomatyön tai esimerkiksi lennon jälkeen. Magnesium-voiteet sisältävät myös karitevoita, kaakaovoita, kookosöljyä sekä E-vitamiinia.

Yritin nostaa tyttäreni D-vitamiinitasoja 3 vuotta tuloksetta, kunnes löysin DLux3000 D3-vitamiinisuihkeen, joka nosti jo yhdellä suihkaisulla päivässä tasot lukemiin 109 nmol/l.
Sinikka Kauppi
Kärsin jatkuvasti suonenvedoista ja lihaskrampeista, vaikka käytin sisäisiä magnesiumvalmisteita. Ulkoisesti levitettävien Nordic Health -magnesiumsuihkeiden avulla suonenvedot loppuivat heti. Suosittelen kaikille urheilijoille ja kuntoilijoille!
Anni Vuohijoki
Kun aloitin B12-suihkeen käytön tuntui kuin olisin laittanut valot päälle aivoihin. Suosittelen!
Erkki Palviainen

Facebook

Puhtaasti luonnosta

Maailmaa valloittanut, ulkoisesti levitettävä magnesiumsuihkesarja on saanut suuren suosion maailmalla. Terveystuotealan ammattilaiset valitsivat sarjan vuoden 2012 parhaaksi urheiluvalmisteeksi. Englannissa juoksijat ja maratoonarit valitsivat Nordic Health:n magnesiumsuihkeen parhaaksi loukkaantumisen ehkäisy tuotteeksi vuonna 2016. D-vitamiinisuihkeemme palkittiin vuoden 2016 parhaimmaksi ravintolisäksi Englannissa, sekä Kurkuma suusuihkeemme on vuoden 2017 Paras uusi terveystuote. Englannissa jo viidessä sairaalassa käytössä olevat magnesiumsuihkeet ovat löytäneet yhä useamman suomalaisen kotiin avuksi. Tuotteet soveltuva niin urheilijoille kuin pienille lapsille.

Nordic Health Spray Ltd - Pohjoismaiden Terveyssuihkeet Oy on Pohjoismaissa toimiva suomalainen terveyssuihkeiden myyntiorganisaatio. Edustamamme Nordic Health -tuotteet ovat tutkitusti korkealuokkaisia ja edustavat alan uusinta kehitystyötä.