Vuoden 2018 Euroopan paras uusi terveystuote - Rauta suusuihke!

Nyt saatavana!

Maailman puhtainta luonnonmagnesiumia

Euroopan paras luonnollinen ihonhoitotuote 2018.

Ylivertaisesti imeytyvä K2 + D-vitamiinisuusuihke

Sydämen, verisuoniston ja luuston paras kaveri!

Vuoden 2017 Paras Urheilutuote!

Iholla silkkisen tuntuinen extra vahva Magnesium Geeli - laukaisee krampit nopeasti!

Vuoden 2017 Euroopan paras uusi terveystuote

Vastustuskykyä lapselle

Kätevä ja hyvänmakuinen D3-vitamiini lapsille.
Verkkokauppamme avattu!
Osta magnesium- ja vitamiinisuihkeet helposti jo tänään!
Verkkokauppaan
sun

D-vitamiinisuihkeet

D-vitamiini on hyväksi vastustuskyvylle sekä luuston ja hampaiden terveydelle. D-vitamiinisuihke imeytyy tutkitusti suoraan suun limakalvoilta. Tuote on miellyttävän makuinen ja suihketta on helppo käyttää, 1 suihkaisu/pvä riittää. Ei sisällä keinotekoisia lisäaineita. Sopii myös vegetaristeille.

sun

Energiaa päivääsi

Nykyajan kiireinen elämä vaatii paljon myös elimistöltämme. B12-vitamiini vähentää väsymystä ja edesauttaa hermoston sekä aivojen normaalia toimintaa. Kromi auttaa pitämään yllä kehon normaalia verensokeripitoisuutta. B12-vitamiinisuihke imeytyy tehokkaasti suoraan suun limakalvoilta. Tuote ei sisällä keinotekoisia lisäaineita. Sopii myös vegaaneille.

sun

magnesiumsuihkeet

Täysin luonnolliset ja lisäaineettomat Nordic Health -magnesiumsuihkeet on palkittu maailmalla ja Suomessa. Magnesium Kylpyhiutaleet kylpy- tai jalkakylpyveteen sekoitettuna virkistää jalat seisomatyön tai esimerkiksi lennon jälkeen. Magnesium-voiteet sisältävät myös karitevoita, kaakaovoita, kookosöljyä sekä E-vitamiinia.

Yritin nostaa tyttäreni D-vitamiinitasoja 3 vuotta tuloksetta, kunnes löysin DLux3000 D3-vitamiinisuihkeen, joka nosti jo yhdellä suihkaisulla päivässä tasot lukemiin 109 nmol/l.
Sinikka Kauppi
"Iän myötä olen huomannut, että lihakset kipeytyvät ja palautuminen vie pidempään. Alkoi myös ilmetä kramppeja ja suonenvetoja. Kokeilin sinistä Nivel-magnesiumia ja muutaman päivän käytön jälkeen huomasin vaikutuksen."
Lea Kaarnola
Kun aloitin B12-suihkeen käytön tuntui kuin olisin laittanut valot päälle aivoihin. Suosittelen!
Erkki Palviainen

Facebook

Puhtaasti luonnosta

Maailmaa valloittanut, ulkoisesti levitettävä magnesiumsuihkesarja on saanut suuren suosion maailmalla. Terveystuotealan ammattilaiset valitsivat sarjan vuoden 2012 parhaaksi urheiluvalmisteeksi. Englannissa juoksijat ja maratoonarit valitsivat Nordic Health:n magnesiumsuihkeen parhaaksi loukkaantumisen ehkäisy tuotteeksi vuonna 2016. D-vitamiinisuihkeemme palkittiin vuoden 2016 parhaimmaksi ravintolisäksi Englannissa, sekä Kurkuma suusuihkeemme on vuoden 2017 Paras uusi terveystuote. Englannissa jo viidessä sairaalassa käytössä olevat magnesiumsuihkeet ovat löytäneet yhä useamman suomalaisen kotiin avuksi. Tuotteet soveltuva niin urheilijoille kuin pienille lapsille.

Nordic Health Spray Ltd - Pohjoismaiden Terveyssuihkeet Oy on Pohjoismaissa toimiva suomalainen terveyssuihkeiden myyntiorganisaatio. Edustamamme Nordic Health -tuotteet ovat tutkitusti korkealuokkaisia ja edustavat alan uusinta kehitystyötä.