MAGNESIUM BODY BUTTER JA LOTION

Sisältää maailman puhtainta luonnonmagnesiumia.

UUTUUS!

Kätevä ja hyvänmakuinen D3-vitamiini lapsille.

Turvallinen valinta!

Nordic Health Sprays tuotteet ovat saaneet Suomen Terveysjärjestö ry:n myöntämän Turvallinen valinta -tuotemerkin.

TUTKITUSTI HYVIN IMEYTYVÄ MAGNESIUM

Täysin luonnollinen ja lisäaineeton tuote. Suihkuta suoraan iholle, sinne missä vaivasi on!

Valot päälle aivoihin

B12-vitamiini vähentää väsymystä ja imeytyy tehokkaasti.

VARMISTA D-VITAMIININ TEHOKAS IMEYTYMINEN

Huippuvahvat ja huippuimeytyvät D-vitamiinisuihkeet.

VARMISTA PÄIVITTÄISTEN RAVINTEIDEN SAANTI

Koko perheelle sopiva monivitamiinimineraalisuihke.
sun

D-vitamiinisuihkeet

D-vitamiini on hyväksi vastustuskyvylle sekä luuston ja hampaiden terveydelle. D-vitamiinisuihke imeytyy tutkitusti suoraan suun limakalvoilta. Tuote on miellyttävän makuinen, sillä se on makeutettu xylitolilla. Suihke on helppo käyttää, 1 suihkaisu/pvä riittää. Ei sisällä keinotekoisia lisäaineita. Sopii myös vegetaristeille.

sun

Energiaa päivääsi

Nykyajan kiireinen elämä vaatii paljon myös elimistöltämme. B12-vitamiini vähentää väsymystä ja edesauttaa hermoston sekä aivojen normaalia toimintaa. Kromi auttaa pitämään yllä kehon normaalia verensokeripitoisuutta. B12-vitamiinisuihke on makeutettu xylitolilla ja se imeytyy tehokkaasti suoraan suun limakalvoilta. Tuote ei sisällä keinotekoisia lisäaineita.

sun

magnesiumsuihkeet

Täysin luonnolliset ja lisäaineettomat Nordic Health -magnesiumsuihkeet on palkittu maailmalla ja Suomessa. Tutkimusten mukaan ulkoiset magnesiumsuihkeet imeytyvät huomattavasti tehokkaammin kuin sisäiset magnesiumvalmisteet. Ulkoiset suihkeet levittyvät suoraan verenkierron kautta, jolloin esimerkiksi suoliston ongelmat ja lääkkeet eivät pääse haittaamaan imeytymistä.

Yritin nostaa tyttäreni D-vitamiinitasoja 3 vuotta tuloksetta, kunnes löysin DLux3000 D3-vitamiinisuihkeen, joka nosti jo yhdellä suihkaisulla päivässä tasot lukemiin 109 nmol/l.
Sinikka Kauppi
Kärsin jatkuvasti suonenvedoista ja lihaskrampeista, vaikka käytin sisäisiä magnesiumvalmisteita. Ulkoisesti levitettävien Nordic Health -magnesiumsuihkeiden avulla suonenvedot loppuivat heti. Suosittelen kaikille urheilijoille ja kuntoilijoille!
Anni Vuohijoki
Kun aloitin B12-suihkeen käytön tuntui kuin olisin laittanut valot päälle aivoihin. Suosittelen!
Erkki Palviainen

Deetä suihkeena – kyllä kiitos

Maria / 30.1.2016

Harmi, että en löytänyt näitä suihkeita jo raskaana ollessani. Tai vauva-aikana. Lohduttakaa sanomalla, että niitä ei vielä ollut markkinoilla 7 vuotta sitten?

Muistan vieläkin, miten sydäntäraastavaa oli syöttää pariviikkoiselle vauvalle shokeeraavan makuisia jekovit-tippoja. Maistoin itsekin niitä enkä koskaan tule unohtamaan sitä makua. Se oli kamala! Hirvein maku, mitä olen ikinä koskaan maistanut!

Lue lisää →

Kipusuihke auttoi nivelrikkoon

Terveyshymy / 23.5.2016

Heikki Heinosella on verenpainetauti, diabetes ja nivelrikko. 
– Onneksi olen saanut suihkemuotoisista valmisteista apua sekä nivelrikkoon että diabetekseen, hän toteaa.

Lue lisää Terveyshymy.fi

Puhtaasti luonnosta

Maailmaa valloittanut, ulkoisesti levitettävä magnesiumsuihkesarja on saanut suuren suosion maailmalla. Terveystuotealan ammattilaiset valitsivat sarjan vuoden 2012 parhaaksi urheiluvalmisteeksi. Englannissa juoksijat ja maratoonarit valitsivat Nordic Health:n magnesiumsuihkeen parhaaksi palauttavaksi tuotteeksi 2012. Englannissa jo viidessä sairaalassa käytössä olevat magnesiumsuihkeet ovat löytäneet yhä useamman suomalaisen kotiin avuksi. Vitamiinisuihkeet imeytyvät tehokkaasti suun limakalvoilta ja magnesiumsuihkeet iholta. Tuotteet soveltuva niin urheilijoille kuin pienille lapsille.

Nordic Health Spray Ltd - Pohjoismaiden Terveyssuihkeet Oy on Pohjoismaissa toimiva suomalainen terveyssuihkeiden myyntiorganisaatio. Edustamamme Nordic Health -tuotteet ovat tutkitusti korkealuokkaisia ja edustavat alan uusinta kehitystyötä.