MAGNESIUM BODY BUTTER JA LOTION

Sisältää maailman puhtainta luonnonmagnesiumia.

UUTUUS!

Kätevä ja hyvänmakuinen D3-vitamiini lapsille.

Turvallinen valinta!

Nordic Health Sprays -tuotteet ovat saaneet Suomen Terveysjärjestö ry:n myöntämän Turvallinen valinta -tuotemerkin.

Magnesiumista tukea terveyteen!

Täysin luonnollinen ja lisäaineeton tuote. Suihkuta suoraan iholle, sinne missä vaivasi on!

Valot päälle aivoihin

B12-vitamiini vähentää väsymystä ja imeytyy tehokkaasti.

VARMISTA D-VITAMIININ TEHOKAS IMEYTYMINEN

Huippuvahvat ja hyvin imeytyvät D-vitamiinisuihkeet.

VARMISTA PÄIVITTÄISTEN RAVINTEIDEN SAANTI

Koko perheelle sopiva monivitamiinimineraalisuihke.
sun

D-vitamiinisuihkeet

D-vitamiini on hyväksi vastustuskyvylle sekä luuston ja hampaiden terveydelle. D-vitamiinisuihke imeytyy tutkitusti suoraan suun limakalvoilta. Tuote on miellyttävän makuinen, sillä se on makeutettu xylitolilla. Suihke on helppo käyttää, 1 suihkaisu/pvä riittää. Ei sisällä keinotekoisia lisäaineita. Sopii myös vegetaristeille.

sun

Energiaa päivääsi

Nykyajan kiireinen elämä vaatii paljon myös elimistöltämme. B12-vitamiini vähentää väsymystä ja edesauttaa hermoston sekä aivojen normaalia toimintaa. Kromi auttaa pitämään yllä kehon normaalia verensokeripitoisuutta. B12-vitamiinisuihke on makeutettu xylitolilla ja se imeytyy tehokkaasti suoraan suun limakalvoilta. Tuote ei sisällä keinotekoisia lisäaineita.

sun

magnesiumsuihkeet

Täysin luonnolliset ja lisäaineettomat Nordic Health -magnesiumsuihkeet on palkittu maailmalla ja Suomessa. Magnesium Kylpyhiutaleet kylpy- tai jalkakylpyveteen sekoitettuna virkistää jalat seisomatyön tai esimerkiksi lennon jälkeen. Magnesium-voiteet sisältävät myös karitevoita, kaakaovoita, kookosöljyä sekä E-vitamiinia.

Yritin nostaa tyttäreni D-vitamiinitasoja 3 vuotta tuloksetta, kunnes löysin DLux3000 D3-vitamiinisuihkeen, joka nosti jo yhdellä suihkaisulla päivässä tasot lukemiin 109 nmol/l.
Sinikka Kauppi
Kärsin jatkuvasti suonenvedoista ja lihaskrampeista, vaikka käytin sisäisiä magnesiumvalmisteita. Ulkoisesti levitettävien Nordic Health -magnesiumsuihkeiden avulla suonenvedot loppuivat heti. Suosittelen kaikille urheilijoille ja kuntoilijoille!
Anni Vuohijoki
Kun aloitin B12-suihkeen käytön tuntui kuin olisin laittanut valot päälle aivoihin. Suosittelen!
Erkki Palviainen

Deetä suihkeena – kyllä kiitos

Maria / 30.1.2016

Harmi, että en löytänyt näitä suihkeita jo raskaana ollessani. Tai vauva-aikana. Lohduttakaa sanomalla, että niitä ei vielä ollut markkinoilla 7 vuotta sitten.

 

Lue lisää →

Magnesium- ja B12-vitamiinisuihke kokeilussa

Terveyshymy / 23.5.2016

Heikki Heinonen on saanut apua suihkeista. Hän on kokeillut sekä magnesiumsuihkeita että B12-vitamiinisuusuihketta.

Lue lisää Terveyshymy.fi

Puhtaasti luonnosta

Maailmaa valloittanut, ulkoisesti levitettävä magnesiumsuihkesarja on saanut suuren suosion maailmalla. Terveystuotealan ammattilaiset valitsivat sarjan vuoden 2012 parhaaksi urheiluvalmisteeksi. Englannissa juoksijat ja maratoonarit valitsivat Nordic Health:n magnesiumsuihkeen parhaaksi palauttavaksi tuotteeksi 2012. Englannissa jo viidessä sairaalassa käytössä olevat magnesiumsuihkeet ovat löytäneet yhä useamman suomalaisen kotiin avuksi. Tuotteet soveltuva niin urheilijoille kuin pienille lapsille.

Nordic Health Spray Ltd - Pohjoismaiden Terveyssuihkeet Oy on Pohjoismaissa toimiva suomalainen terveyssuihkeiden myyntiorganisaatio. Edustamamme Nordic Health -tuotteet ovat tutkitusti korkealuokkaisia ja edustavat alan uusinta kehitystyötä.